Breaking News
04 Αυγούστου 2021

Γιώργος Διπλοΐδης
 
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: 8οι στον κόσμο οι Μάντης – Καγιαλής στην ιστιοπλοΐα

 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στο Τόκιο δεν διεκδικούσαν μετάλλιο στην κούρσα των 470 στην ιστιοπλοΐα, από ένα σημείο και μετά.

Τελικά κατάφεραν να τερματίσουν στην όγδοη θέση στον κόσμο. Δεν μπόρεσε να επαναλάβουν την τρομερή σε μέγεθος επιτυχία που είχα σημειώσει στο Ρίο, που είχαν κατακτήσει μετάλλιο.

Όμως σίγουρα κέρδισαν για μία ακόμη φορά την αναγνώριση, για την μεγάλη της προσπάθεια, στο άθλημα.

Αυτή η 8η θέση ήρθε στην γενική κατάταξη με 84 βαθμούς ποινής. Το χρυσό μετάλλιο που είχε κριθεί πήγε στην Αυστραλία. Στους Μάθιου Μπέλτσερ και Γουίλ Ράιαν.

Το ασημένιο πήραν οι Σουηδοί Άντον Ντάλμπεργκ και Φρέντρικ Μπέργκστρομ και τρίτοι κατατάχθηκαν οι Ισπανοί Ζόρντι Τσαμάρ και Νικόλας Ροντρίγκες Γκαρσία-Παζ.

 sportime.gr
Διαβάστε επίσης

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

 

 

 

Οι νικητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Γιούροπ!

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics