Breaking News
02 Δεκεμβρίου 2021

Πώς θα εξελιχθεί η Τρίτη μας, σύμφωνα με τα άστρα; Τι λένε τα ζώδια;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

 

Κριός
Μη φέρεστε με αλλοπρόσαλλο τρόπο στον ερωτικό σας σύντροφο. Οι αισθηματικές σας προοπτικές θα συνεχίσουν να είναι καλές, αν κάνετε υπομονή και κατεβάσετε τους τόνους.

Ταύρος
Νέες ευκαιρίες και προτάσεις για συνεργασίες ή συνεταιρισμούς θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία! Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας να κοινοποιήσετε τα σχέδια σας, γιατί ο περίγυρος σας καραδοκεί να σας υπονομεύσει.

Δίδυμοι
Μπορεί κάποιος με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

Καρκίνος
Ο συντηρητισμός θα σας βοηθήσει ώστε να συνεχίσετε να οργανώνετε τις αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν στην ζωή σας, ώστε να νιώθετε μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Λέων
Τα άστρα ευνοούν ταξίδια και επαγγελματικές συμφωνίες με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Υπάρχουν επίσης πιθανότητες να αναπτύξετε μια ερωτική σχέση με πρόσωπο που βρίσκεται μακριά.

Παρθένος
Πνευματικές διαφωνίες ή διαφορές απόψεων θα προκύψουν σήμερα. Μην επηρεάζεστε από τρίτους αρνητικά και μη γίνεστε εριστικοί με τους συνεργάτες σας. Δεν συντρέχει λόγος αμφισβήτησης.

Ζυγός
Εκτεθειμένοι οικονομικά βρίσκεστε, και καλά θα κάνετε να αποφύγετε συμφωνίες, δάνεια και περιττά έξοδα. Κάντε λιγάκι υπομονή και τα πράγματα θα καλυτερέψουν.

Σκορπιός
Η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία θα διαδέχονται η μια την άλλη. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει λίγο βαριά, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Κινηθείτε σήμερα για να επιτύχετε κάποιο δάνειο ή χρηματοδότηση.

Τοξότης
Μέρα παραπλήσια με την χθεσινή με πολλά γραφειοκρατικά προβλήματα και εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο. Φροντίστε τουλάχιστον την υγεία σας, μέσα από ισορροπημένη διατροφή…

Αιγόκερως
Οικονομικά μπερδέματα θα υπάρξουν και άτομα θα σας εμπλέξουν σε παγίδες εξαπάτησης. Προσέξτε τους συνεργάτες και τα επαγγελματικά σας. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Υδροχόος
Επιλέξετε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεση σας και θα σας κάνει να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και την καλή εξωτερική σας εμφάνιση. Μπορείτε με κατάλληλους χειρισμούς να πείσετε τούς πάντες για να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.

Ιχθείς
Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα φέρει στο προσκήνιο θέματα οικονομικής φύσεως που σας προκαλούν άγχος και απαισιοδοξία. Αρκετές καθυστερήσεις οικονομικών συναλλαγών και χρεών θα σας πιέσουν αρκετά. Μην επιβαρύνετε το σύντροφο σας με παράλογες ζήλιες και γκρίνιες.

Πηγή: alindakanaki.gr

 

Η οροσειρά Λευκά Όρη ή Μαδάρες, η Άγρια Ομορφιά της Φύσης

 

 

 

 

 

“Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα, αλλά…”vid

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics