Breaking News
03 Ιανουαρίου 2023

«Η Ανόρθωση συμφώνησε με τον Γκερέρο, σε επαφές με ΟΦΗ οι Κύπριοι»


Σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα, η Ανόρθωση ήρθε σε συμφωνία με Άνχελ Γκερέρο, ενώ βρίσκεται σε επαφές και με τον ΟΦΗ για τον 31χρονο Ισπανό επιθετικό.

ΟΦΗ: Η Ανόρθωση συμφώνησε με τον Γκερέρο


Στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ανόρθωσης είναι αρκετά πιθανό να μετακομίσει το επόμενο διάστημα ο Άνχελ Γκερέρο του ΟΦΗ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Κύπρο, και συγκεκριμένα του «Goal.com.cy», η «Κυρία» φαίνεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του 32χρονου Ισπανού, ώστε να συνεχίσει την καριέρα στην ομάδα της Αμμοχώστου.
Μάλιστα, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, η Ανόρθωση βρίσκεται σε επαφές με τους Κρητικούς, ώστε ο έμπειρο επιθετικός να μείνει ελεύθερος και να ντυθεί άμεσα στα «κυανόλευκα».
Να θυμίσουμε πως τη φετινή σεζόν, ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, μετράει δέκα συμμετοχές και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα του Ηρακλείου.

sport-fm.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

ΟΦΗ -ΒΟΛΟΣ 0-0 (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics