Breaking News
15 Απριλίου 2016

Ο Παναγιώτης Γκιώνης σήκωσε πάλι στα ουράνια την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, τίμησε και δόξασε για πολλοστή φορά γενικά τον ελληνικό αθλητισμό. Με σερί 3-0 στο 1ο στάδιο του Προολυμπιακού τουρνουά και με τεράστια νίκη στο τέλος (4-1 σετ) κόντρα στο 1ο φαβορί των αγώνων, τον Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ πήρε επιβλητικά την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο! Δείτε το video με τους τελευταίους πόντους..

Ανεξάρτητα από το αν την είχε στο τσεπάκι από την παγκόσμια κατάταξη, ήθελε πολύ να τα καταφέρει στο Χάλμσταντ και για το πρεστίζ και για ν' αποκομίσει βαθμούς. Έπαιξε χωρίς άγχος κι έφτασε σ' έναν θρίαμβο, από αυτούς στους οποίους μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Άρχισε από το νούμερο 13 του τουρνουά και πήγε κατευθείαν στον στόχο χάνοντας μόλις 1 σετ.

Ξεσήκωσε τους πάντες στο γυμναστήριο με τις εμφανίσεις του κι έδειξε ότι θα πάει με μεγάλες αξιώσεις και στη Βραζιλία!

Από την Παρασκευή συνεχίζουν στο 2ο στάδιο του τουρνουά οι Καλλίνικος Κρεάνγκα, Κώστας Παπαγεωργίου, Κατερίνα Τόλιου, Μαρία Χριστοφοράκη και η ελληνική αποστολή ονειρεύεται νέες συγκινήσεις για τα 4 τελευταία (από 2 σε άνδρες και γυναίκες) ολυμπιακά εισιτήρια του Προολυμπιακού! Μετά τη σχετική κλήρωση τα παιδιά έμαθαν αργά το βράδυ τους επόμενους αντιπάλους τους.

«Χαρά και υπερηφάνια»

«Νιώθω μεγάλη χαρά και υπερηφάνια. Ήμουν προετοιμασμένος για την ολυμπιακή πρόκριση λόγω της υψηλής θέσης μου στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά είναι κάτι άλλο όταν την παίρνεις μέσα από τόσο δύσκολη διαδικασία και κερδίζεις στο καθοριστικό ματς έναν παγκοσμίως τοπ αθλητή όπως είναι ο Σαμσόνοφ», δήλωσε ο Γκιώνης λίγα λεπτά μετά τον αγώνα και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι ήταν μία πό τις καλύτερες ημέρες της καριέρας μου. Και στον αγώνα με τον Σαμσόνοφ ένιωθα πολύ καλά από την αρχή, ήμουν δυνατός, έπαιξα πολλή επίθεση και νομίζω αυτό ήταν το μυστικό για τη νίκη. Γύρισα πολλές μπάλες και ίσως κάπου κούρασα τον Βλάντι». Ο Γκιώνης θα πάρει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες για 4η φορά στη σειρά.

sentragoal.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics