Breaking News
10 Ιουλίου 2016


Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Ουρανίας Ρεμπούλη στον Ημιμαραθώνιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Άμστερνταμ, όπου κατέλαβε την 6η θέση με χρόνο 1:11:52.

Η Ελληνίδα δρομέας βρέθηκε από την αρχή στο γκρουπ που προπορευόταν, αλλά από τα μισά του αγώνα, τρεις αθλήτριες ξέφυγαν, αφήνοντάς την λίγο πιο πίσω.

Έτσι, η Πορτογαλίδα Σάρα Μορέιρα πήρε το χρυσό μετάλλιο με 1:10:19, ακολούθησε η Ιταλίδα Βερόνικα Ινγκλέζε με 1:10:35, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου θα ανέβει η Ζέσικα Αουγκούστο, επίσης από την Πορτογαλία. Το γκρουπ που ήταν λίγο πιο από τις τρεις πρώτες, περιελάμβανε και την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία για ελάχιστα δευτερόλεπτα δεν πρόλαβε να πάρει την 4η θέση, μένοντας τελικά 6η.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, ο Κώστας Γκελαούζος δεν κατάφερε να κάνει εξίσου καλό αγώνα, με αποτέλεσμα να πλασαριστεί στην 61η θέση, με χρόνο 1:08:09.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics