Breaking News
12 Ιουλίου 2016
Στις επιτυχίες του ελληνικού στίβου στο 23ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αμστερνταμ, στα δύο μετάλλια αλλά και τα εξαιρετικά πλασαρίσματα αθλητών και αθλητριών μας, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος. 
"Ο ελληνικός στίβος απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι έχει και παρόν αλλά και μέλλον. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και προπονήτριες, που με την υπερποσπάθεια τους ξεπέρασαν δυσκολίες και προβλήματα και μας χάρισαν σημαντικές επιδόσεις και μεγάλες διακρίσεις.
Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στην τεχνική ηγεσία για τη συνολική παρουσία της εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα", είπε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ.
Στο Αμστερνταμ η ελληνική ομάδα δεν πανηγύρισε μονάχα το χρυσό μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη και το χάλκινο της Βούλας Παπαχρήστου, αλλά για την εμφάνιση μιας νέας φουρνιάς αθλητών που έδειξε πως ήρθε για να μείνει.
Ο Κώστας Παναγόπουλος στάθηκε και σε ένα σοβαρό θέμα που απασχόλησε όλους όσοι παρακολούθησαν τη διοργάνωση και έχει να κάνει με τις μεταγραφές αθλητών. "Η Ευρωπαϊκή και η Παγκόσμια ομοσπονδία οφείλουν άμεσα να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο του αθλητικού trafficking που όπως φαίνεται συνιστά σοβαρή απειλή, αφού αλλοιώνει σε μεγάλο βαθμό το χαρακτήρα της διοργάνωσης", κατέληξε ο πρόεδρος της αρχαιότερης ομοσπονδίας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics