Breaking News
16 Ιουλίου 2016

Στη Γερμανία βρίσκεται ο Κώστας Φιλιππίδης μαζί με τον προπονητή του, Δημήτρη Κυτέα, για τους τελευταίους αγώνες πριν από τους Ολυμπιακούς του Ρίο 2016. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ θα μείνει στην Γερμανία για μία εβδομάδα, διάστημα στο οποίο θα πραγματοποιήσει τρεις εμφανίσεις.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 16/7 στο περίφημο μίτινγκ στη Λίμνη Ρόταχ Έγκεν, εκεί όπου θα βρίσκονται κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου στίβου, όπως ο Σαμ Κέντρικς και ο Τιάγκο Ντα Σίλβα. Ο Φιλιππίδης την Τρίτη θα βρίσκεται στο Γιόγκριμ σε έναν άλλο λατρεμένο προορισμό των επικοντιστών και θα κλείσει τον κύκλο αγώνων την Παρασκευή (22/7) στο Σλάντερς.

Ο 30χρονος προέρχεται από την εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αμστερνταμ, εκεί όπου δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε, και πλέον κάνει σχέδια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τη διοργάνωση που είναι και ο μεγάλος στόχος του για τη φετινή χρονιά. Ο αθλητής και ο προπονητής του θα επιστρέψουν στην Ελλάδα στις 23 Ιουλίου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες προπονήσεις τους πριν το ταξίδι για το Ρίο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics