Breaking News
25 Αυγούστου 2016

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία (ITU), επιχειρούν να πλησιάσουν τα παιδιά, για να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα, να δουν και, μετέχοντας, να ανακαλύψουν τις ιδιαιτερότητες που κρύβει.

Στο πλαίσιο αυτό έχει εκπονηθεί πρόγραμμα και διοργανώνεται το 1ο καλοκαιρινό καμπ τριάθλου (1st Kids Triathlon Summer Camp), για παιδιά ηλικίας από 8 έως 17 ετών, με τη συμμετοχή 55 μικρών αθλητών και αθλητριών από την Ελλάδα, αλλά και από την Μάλτα.

Το καμπ θα γίνει στο Λουτράκι από τις 29 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου και επικεφαλής θα είναι το μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Έμα Μπράνινγκ, πλαισιωμένη από τους πιστοποιημένους από την ITU προπονητές Ματ Αζοπάρντι, Νίκο Σπυριδαντωνάκη, Γιάννη Πετρίδη, Αλέξη Γκέλη, Βασίλη Χρονόπουλο, αλλά και τους πρωταθλητές Ελλάδας σε Τρίαθλο, Δίαθλο και επίσης πιστοποιημένους προπονητές από την ITU, Ντενίζ Δημάκη, Γρηγόρη Σουβατζόγλου και Γρηγόρη Σκουλαρίκη.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics