Breaking News
19 Ιανουαρίου 2017

 

Απίστευτο κι όμως, αληθινό! Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποκλείστηκε από το δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού Open από το Νο 117 στον κόσμο, Ντένις Ιστόμιν.


Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων ετών σημειώθηκε στο κορυφαίο grand slam της Μελβούρνης. Στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης ο Τζόκοβιτς ηττήθηκε με 1-3 σετ από τον Ουζμπέκο, Ντένις Ιστόμιν κι έτσι δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον 7ο τίτλο του στην μεγαλούπολη της μακρινής ηπείρου.
Ο βασιλιάς της Αυστραλίας και ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου επιστρέφει σπίτι του με το... καλημέρα στο τουρνουά. Αυτό διότι ηττήθηκε 7-6(8), 5-7, 2-6, 7-6(5), 6-4 από τον παγκοσμίως άγνωστο, Ιστόμιν μετά από 4 ώρες και 48 λεπτά. Ήταν η πρώτη φορά μετά από σχεδόν εννέα χρόνια (Wimbledon 2008) που ο Σέρβος αποχαιρετάει διοργάνωση τέτοιου επιπέδου από τόσο νωρίς.
Ετσι ο «Νολε» απέτυχε να γίνει ο πρώτος τενίστας στην ιστορία που κατακτάει για έβδομη φορά το Αυστραλιανό Open, ενώ παράλληλα θα χάσει κι αρκετούς βαθμούς στη μάχη που ξεκίνησε για να επιστρέψει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, μιας και πήγε στη Μελβούρνη ως κάτοχος του τροπαίου.
Αυτό σημαίνει ότι ο Άντι Μάρεϊ, εφόσον φτάσει έως το τέλος, θα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει από το μεγάλο αντίπαλό του στην κατάταξη, λίγο πριν ο Τζόκοβιτς να υπερασπιστεί τους τίτλους του και σε Μαϊάμι, Indian Wells.
naftemporiki.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics