Breaking News
27 Φεβρουαρίου 2019

Μετά την Πάτρα το 2005, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά εκτός Αττικής, ενώ θα φιλοξενηθεί ξανά στο μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο νησί της Ελλάδας, έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια.

 

Ήταν τον Μάρτιο του 2002 όταν πραγματοποιήθηκε στη Χερσόνησο του νομού Ηρακλείου και τώρα το σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου θα γίνει στην πόλη των Χανίων. Ανάμεσα σε άλλες αγωνιστικές εκδηλώσεις η ομοσπονδία αναθέτει και πανελλήνια πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια σε πόλεις της περιφέρειας και για την περίοδο 2018-2019 έδωσε τη σημαντικότερη διοργάνωσή της στα Χανιά, που επιτυχώς έχουν δοκιμαστεί σε πανελλήνιας εμβέλειας events.

Η τελική φάση του θεσμού θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού και αρχίζει το πρωί του Σαββάτου. Το νησί, βέβαια, δοκιμάζεται από έντονα προβλήματα, τα οποία δημιούργησε το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας, όμως οι ντόπιοι άνθρωποι του αθλήματος ετοιμάζονται πυρετωδώς για την άρτια οργάνωση του Πρωταθλήματος και την εμφάνιση μίας συνολικά όμορφης εικόνας.

Βλέπουν με ικανοποίηση ότι ο καιρός «γλυκαίνει» σιγά-σιγά και πιστεύουν ότι η κατάλληλη «διαφήμιση» και τα μεγάλα ονόματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης μπορούν να φέρουν στην εξέδρα και θεατές που δεν έχουν στενή σχέση με το άθλημα.

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν 62 αθλητές και αθλήτριες, που προέρχονται από 32 σωματεία της χώρας. Προηγήθηκαν οι προκρίσεις από τα κατά τόπους προκριματικά, ενώ, όπως γίνεται κάθε χρόνο, πέρασαν απευθείας άνδρες και γυναίκες, που βρίσκονται σε τοπ θέσεις στους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης.

Αυτές τις ημέρες θα ολοκληρωθεί και η δεύτερη φάση στις δηλώσεις των αθλητών/τριών για τα δύο αγωνίσματα του διπλού. Όταν το 2002 είχε φιλοξενήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα το Φιλωνίδειο κλειστό γυμναστήριο της Χερσονήσου ήταν στο πρόγραμμα και το διπλό μικτό, όμως εδώ και αρκετά χρόνια έχει καταργηθεί από την ομοσπονδία.

Η διοργάνωση, λοιπόν, θ’ αναδείξει τους πρωταθλητές Ελλάδας σε τέσσερα αγωνίσματα. Θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής και προϊδεάζει για υψηλό συναγωνισμό και πλούσιο θέαμα. Τα Χανιά, που εδώ και δεκαετίες καλλιεργούν με ζέση την επιτραπέζια αντισφαίριση, διοργάνωσαν τα τελευταία χρόνια αναπτυξιακό τουρνουά, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων και αγώνες για την Α1 εθνική κατηγορία ανδρών. Τώρα, αναλαμβάνουν μεγαλύτερη πρόκληση και είναι έτοιμα ν’ ανταποκριθούν, έχοντας και την πολύτιμη στήριξη του Δήμου και των χορηγών.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics