Breaking News
23 Οκτωβρίου 2019

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 6-2, 3-6, 6-1 από την Ελίζ Μέρτενς και ολοκλήρωσε έτσι την πορεία της στο Elite Trophy που διεξάγεται στο Ζουχάι της Κίνας.



Ηαυλαία για τη χρονιά της Μαρίας Σάκκαρη έπεσε στο Ζουχάι της Κίνας. Η "Σακ" ηττήθηκε με 6-2, 3-6, 6-1 από την Ελίζ Μέρτενς και ολοκλήρωσε έτσι την πορεία της στο Elite Trophy.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με πολλές ανατροπές κατά τη διάρκεια του.

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε, έστειλε το ματς στο τρίτο σετ, όμως φάνηκε το γεγονός ότι δεν είχε το ρυθμό που μας είχε συνηθίσει στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Κάπως, έτσι, έπεσε η αυλαία για το 2019 για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αφού ολοκληρώθηκε το tour. Σίγουρα, ο τραυματισμός της δεν της επέτρεψε να κλείσει τη χρονιά όπως θα ήθελε, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν αποτυχημένη.

powered by Rubicon Project
Κάθε άλλο. Η Μαρία Σάκκαρη μέσα στο 2019 κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο (Ραμπάτ), έκανε μεγάλες νίκες επί σπουδαίων αντιπάλων και κατάφερε να βρεθεί μέσα στο Top25 της παγκόσμιας κατάταξης. Μάλιστα, εάν η Σαϊσάι Ζενγκ δεν κατακτήσει τον τίτλο στο Ζουχάι τότε η Σάκκαρη θα κλείσει τη χρονιά ευρισκόμενη στο Νο21 που θα είναι και το υψηλότερο που έχει βρεθεί ποτέ.

Πλέον, η "Σακ" ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά όπου θα έχει και πάλι μεγάλους στόχους και ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις να αντιμετωπίσει.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics