Breaking News
02 Φεβρουαρίου 2020

Ο Ντόμινικ Τιμ έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και προηγήθηκε 2-1 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Αυστραλιανού Open, αλλά ο Σέρβος έδειξε χαρακτήρα αληθινού πρωταθλητή και με αντεπίθεση διαρκείας (η "μάχη" διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες) νίκησε 3-2 τον Αυστριακό (6-4, 4-6, 2-6, 6-3, 6-4), κατακτώντας το τρόπαιο για 8η φορά.

Παράλληλα, ο "Νόλε" έφτασε τα 17 Grand Slam στην καριέρα του, τρία λιγότερα από τον Ρότζερ Φέντερερ και δυο από τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Με την κατάκτηση του πρώτου μεγάλου τίτλου της χρονιάς, ο Σέρβος επιστρέφει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ναδάλ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics