Breaking News
27 Φεβρουαρίου 2020

Ένα βήμα από τον τελικό του τουρνουά τένις στο Ντουμπάι βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

Ο Έλληνας τενίστας προκρίθηκε στα ημιτελικά με ανατροπή σε βάρος του Γιαν-Λέναρντ Στρουφ. Αν και έχασε το πρώτο σετ από τον Γερμανό (Νο 34 στην παγκόσμια κατάταξη), ο Τσιτσιπάς πήρε τα επόμενα δύο σετ, ύστερα από «μάχη» διάρκειας 2 ωρών και 23 λεπτών. 

Ο Στρουφ πήρε το πρώτο σετ με 6-4, αλλά ο Τσιτσιπάς «απάντησε» στο δεύτερο, επικρατώντας επίσης με 6-4. Έτσι, ο νικητής της αναμέτρησης κρίθηκε στο τρίτο σετ, όπου ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε εκ νέου με 6-4.

Ο Τσιτσιπάς θα «μονομαχήσει» για την πρόκριση στον τελικό με τον Ντάνιελ Έβανς. Ο 30χρονος Βρετανός (Νο 37 στην παγκόσμια κατάταξη) αντιμετώπισε στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο 14) και επικράτησε με 6-2, 7-6(9).

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics