Breaking News
21 Ιουλίου 2020

Viral έχει γίνει στα social media το βίντεο της Μαρίας Σάκκαρη με τον γυμναστή της, Γιώργο Παναγιωτόπουλο. 



Είναι από τις πιο γυμνασμένες τενίστριες αυτή τη στιγμή στο WTA Tour και αυτό δεν είναι μυστικό. Η Μαρία Σάκκαρη φροντίζει να διατηρείται σε φόρμα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και μεγάλο ρόλο σε αυτήν της την επιθυμία, παίζει ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος.

Ο γυμναστής της Ελληνίδας πρωταθλήτριας δεν την αφήνει ποτέ χαλαρή και σε συνδυασμό με το αστείρευτο πάθος της Μαρίας πάνω στη γυμναστική και το τένις, το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εκρηκτικό.

Ακόμη και η σελίδα της ITF στο Twitter φρόντισε να κοινοποιήσει ένα βίντεο με τις ασκήσεις της Μαρίας στο γυμναστήριο, δείχνοντας πως πρέπει να είναι όλοι οι αθλητές.

Δείτε την ανάρτηση:

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics