Breaking News
18 Αυγούστου 2020

Στα νησάκια του Διαπόρου και την Αμμουλιανή, στη Σιθωνία της Χαλκιδικής, γίνεται κάθε χρόνο ένας όμορφος φιλικός αγώνας 2 ημερών για σκάφη Ανοιχτής Θαλάσσης.

 

Η regatta του Διαπόρου* ξεκίνησε το 2012 με διοργανωτή τον ΝΑΣΥΟΠ. Σκάφη και πληρώματα από γειτονικές χώρες, αλλά κι από ακόμα πιο μακρινές, μαζί με τους Έλληνες ιστιοπλόους έχουν το καθιερωμένο τους ραντεβού κάθε πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη.


Από μία λίστα 12 διαδρομών η race committee επιλέγει πριν την εκκίνηση της κάθε μέρας τις πιο ενδιαφέρουσες. Προσπάθεια των διοργανωτών είναι να γίνουν 4 κούρσες μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπου στη 2η τα σκάφη να τερματίζουν πριν βραδιάσει.

Φέτος η DIAPOROS REGATTA θα διεξαχθεί το Παρασκευοσαββατοκύριακο 4-6 Σεπτεμβρίου, με σημείο συνάντησης όπως πάντα τον Όρμο Παναγιάς. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή παλιοί και γνώριμοι συναθλητές, αλλά και new entries!

Λόγω των περιορισμών εξ αιτίας του κορωνοϊού θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι αποστάσεις κι έτσι φέτος δεν θα έχουμε party, live music κλπ. Ωστόσο το κέφι μας παραμένει αναλλοίωτο και θα ζήσουμε όμορφες και δυνατές στιγμές και εμπειρίες όπως και τα προηγούμενα χρόνια, εξηγούν από την διοργάνωση.


*Στις 29 & 30 Αυγούστου διοργανώνεται το DIAPOROS CHALENGE για “μικρά” σκάφη όλων των τύπων (Optimist , Laser,420,470,Topaz,Div2,catamaran κλπ)
Φέτος θα γίνει ένας πρωτότυπος αγώνας τύπου Sailing Marathon με κοινή εκκίνηση και βαθμολόγηση με το χρόνο τερματισμού και το rating του κάθε σκάφους.

Δηλώσεις συμμετοχής:
6932838602
6976510117
enalionoffshore.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics