Breaking News
09 Οκτωβρίου 2020

Ο Ράφαελ Ναδάλ κέρδισε τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν με 3-0 στα σετ και πέρασε στο τελικό του Roland Garros για 13η φορά.

 

Ο Αργεντινός προσπάθησε να έχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, από το 3-0 στα σετ υπέρ του Ισπανού, ωστόσο  η εικόνα του δεν ήταν αρκετή. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Σβάρτσμαν δεν ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, όμως στο τρίτο σετ προσπάθησε να κάνει ότι δεν μπόρεσε στο υπόλοιπο ματς. Ο 28χρονος έστειλε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ με τον Ναδάλ να κερδίζει με 7-0. 

Ο Ναδάλ βρίσκεται στον τελικό του Roland Garros και περιμένει τον αντίπαλο του από το αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά και του Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Αυτός θα είναι ο 13ος τελικός που συμμετέχει ο Ναδάλ και πλέον έχει 99 νίκες - 2 ήττες στο Γαλλικό Όπεν. Οι δύο μοναδικές ήττες είναι από τον Ρόμπιν Σόντερλινγκ (2006) και Νόβακ Τζόκοβιτς (2016).
Τα σετ: 0-1 (3-6), 0-2 (3-6), 0-3 (6-6).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics