Breaking News
19 Φεβρουαρίου 2021

Παρακολουθήστε ζωντανά στο Onsports τη μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντανίλ Μεντβέντεβ για μια θέση στον τελικό του Australian Open.

 

Έτοιμος για την πρόκριση στον τελικό του Australian Open είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετωπίζει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, διεκδικώντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Τσιτσιπάς προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Ράφαελ Ναδάλ και θέλει απέναντι στον Ρώσο να πραγματοποιήσει ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση.

Ο Μεντβέντεφ είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες αυτή την περίοδο και αποτελεί τον… κακό δαίμονα του Έλληνα τενίστα, καθώς σε έξι αναμετρήσεις μετρά 5 νίκες και μία ήττα.

Ο Τσιτσιπάς θα έχει στο πλευρό του και τους Έλληνες φιλάθλους στη Μελβούρνη, που αναμένεται να τον στηρίξουν στη μεγάλη του προσπάθεια.

Στον τελικό του Australian Open έχε ήδη προκριθεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του. Ο Σέρβος τενίστας, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, μετρά μέχρι τώρα 8 παρουσίες σε τελικό σε αυτό το Gran Slam και… ισάριθμες κατακτήσεις τροπαίων.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε τον μεγάλο αγώνα στο live chat του Onsports
Διαβάστε επίσης:

onsports.gr

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics