Breaking News
17 Οκτωβρίου 2021

NFL-Μπρέιντι: «Μπορώ ως τα 55». Ο quarterback των Tampa Bay Buccaneers μίλησε για το μέλλον του και την παρουσία του στα γήπεδα.

 

Άσχημα τα νέα για τους «χέιτερς» του «θρύλου» του αμερικανικού ποδοσφαίρου και επτά φορές πρωταθλητή. NFL-Μπρέιντι: «Μπορώ ως τα 55».


Ο σταρ των Tampa Bay Buccaneers έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή «Thursday Night Football» και δήλωσε πως αν το επιθυμεί μπορεί να συνεχίζει να παίζει σε ανταγωνιστικό επίπεδο για δέκα (!) ακόμα χρόνια.

NFL – Μπρέιντι: Αποκαλυπτικός για το μέλλον του
«Πιστεύω πως μπορώ να συνεχίσω να παίζω για όσο καιρό επιθυμώ» δήλωσε ο 44χρονος quarterback στους παρουσιαστές Αντρέα Κρέμερ και Χάνα Στόρμ.

Ο Μπρέιντι σε όλες τις προηγούμενες συνενετύξεις του μέχρι σήμερα επέμενε στο όριο των 45 ετών, όμως τελευταία φαίνεται πως έχει αλλάξει γνώμη και σκέφτεται να παρατείνει τη διαμονή του στο αμερικανικό πρωτάθλημα μέχρι να γιορτάσει τα 50ά του γενέθλια. NFL-Μπρέιντι: «Μπορώ ως τα 55».

«Η φυσική μου κατάσταση σίγουρα δεν θα είναι πρόβλημα» είπε.

NFL-Μπρέιντι: Τί πιστεύουν οι άλλοι για το μέλλον του
Κάτι που επιβεβαιώνει και ο θρύλος του NFL, Τζο Μοντάνα. Ο Μοντάνα επισήμανε πως η φυσική κατάσταση του Μπρέιντι που αντικατοπτρίζεται στην απόδοση που έχει αλλά και στις πάσες ακριβείας του, του επιτρέπει να μπορεί να παίζει μέχρι τα εξήντα!

Βέβαια, ο Μπρέιντι αποκλείει κάτι τέτοιο καθώς όπως έχει δηλώσει θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.

sports3.gr
Διαβάστε Επίσης

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics