Breaking News
15 Μαρτίου 2022

Συνεχίζονται οι διεθνείς συμμετοχές για την Αργυρώ Μηλάκη, καθώς το τριήμερο από 10 έως 12 Μαρτίου πήρε μέρος σε ποδηλατικό αγώνα που διεξήχθη στην Ιταλία.



Η Μηλάκη κατέλαβε την 36ή θέση, κάνοντας μια πολύ δυνατή προετοιμασία, λίγες μέρες πριν το επόμενο μεγάλο ραντεβού της. Συγκεκριμένα, στις 22-26 Μαρτίου θα λάβει μέρος στον επόμενο σταθμό ποδηλασίας πίστας στο Ισραήλ.

Η ενημέρωση από τον σύλλογο της, τον ΠΑΣ Ατλας Ρεθύμνου έχει ως εξής:

Σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα έλαβε μέρος η αθλήτρια του ΠΑΣ «Άτλας» Ρεθύμνου, Αργυρώ Μηλάκη, η οποία συμμετείχε στον τριήμερο γύρο κατηγορίας 2.2 UCI «Trofeo Ponente in Rosa» στις 10-12  

Η πρωταθλήτρια μας κατάφερε να πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις, ούσα η μοναδική Ελληνίδα που συμμετείχε, αντιμετωπίζοντας κορυφαίες ποδηλάτισσες από τη Ρωσία, τη Σλοβενία, τη Σλοβακία, την Ιταλία, την Αυστρία, την Πολωνία, την Γαλλία, την Ουγγαρία, το Βέλγιο, την Ελβετία, την Ουκρανία, την Τσεχία, την Ισπανία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Λιθουανία.

Η Αργυρώ Μηλάκη κατέλαβε την 36η θέση στη γενική κατάταξη μετά από 3 ημέρες ενός ιδιαίτερα επίπονου αγώνα, καλύπτοντας συνολικά 300 χιλιόμετρα. Μάλιστα, χαρακτηριστικό της δυσκολίας αποτελεί το γεγονός πως μόλις 68 αθλήτριες κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα από τις συνολικά 129 της start list. Ανάμεσα σε αυτές και η πρωταθλήτρια μας, η οποία την πρώτη μέρα τερμάτισε στην 26η θέση στα 97.1χλμ. Την δεύτερη μέρα (11/3) πήρε την 42η θέση στα 101.5χλμ., ενώ την τρίτη και τελευταία (12/3) ολοκλήρωσε από την 27η θέση τα 101.4χλμ.

Αναμφίβολα αποτέλεσε μία πολύ δυνατή αγωνιστική προετοιμασία, λίγες μέρες πριν το επόμενο μεγάλο ραντεβού της. Συγκεκριμένα, στις 22-26 Μαρτίου θα λάβει μέρος στον επόμενο σταθμό ποδηλασίας πίστας στο Ισραήλ.
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Ο Βαγγέλης Χειμώνας ανέβηκε στην κορυφή του Athens Match Challenge.

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 15/03/2022 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics