Breaking News
24 Απριλίου 2022

Τουρνουά “Μίκης Θεοδωράκης” από την Σκακιστική Ακαδημία Χανίων – Σαμαριά

 

Διεθνές σκακιστικό τουρνουά αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη πραγματοποιεί η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων - Σαμαριά. Το τουρνουά θα διεξαχθεί τη Δευτέρα του Πάσχα στο Μεγάλο Αρσενάλι.

Παράλληλα, η ΣΑΧ – Σαμαριά ενημερώνει πως θα γίνει η πρώτη δημόσια παρουσίαση του νεοσύστατου σκακιστικού – πολιτιστικού συλλόγου με την επωνυμία “Μίκης Θεοδωράκης”.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Το ΔΣ της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων – Σαμαριά, σας προσκαλεί στην τελετή έναρξης του 1ου διεθνούς σκακιστικού τουρνουά “Μίκης Θεοδωράκης” τη Δευτέρα 25/4/2022 ώρα 16:00 στο Μεγάλο Αρσενάλι.

Estrella

Ταυτόχρονα θα γίνει η πρώτη δημόσια παρουσίαση του νεοσύστατου σκακιστικού – πολιτιστικού συλλόγου με την επωνυμία “Μίκης Θεοδωράκης”.

Για το ΔΣ της ΣΑΧ
Ο πρόεδρος της ΣΑΧ Γιάννης Σπυριδάκης

Για την διοικούσα του Μ. Θεόδωρακης
Γιάννης Μαργαρώνης
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Όλα τα ζώδια 24/04

 

 

 

Ο νεαρός Φροίξος Γρίβας, είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία του ΟΦΗ!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics