Breaking News
09 Μαΐου 2023

«Black Flame Rising»: Δείτε το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ του ΟΦΗ



Το «Black Flame Rising» είναι μια αθλητική σειρά ντοκιμαντέρ, πέντε επεισοδίων, που παρακολουθεί την αγωνιώδη προσπάθεια μιας συντροφιάς βετεράνων ποδοσφαιριστών να αναγεννήσουν την ομάδα που τους ανέδειξε: τον ΟΦΗ. Από την απόλυτη παρακμή το 2015 και το συλλογικό τραύμα μιας πόλης που χάνει το ποδοσφαιρικό σύμβολό της, μέχρι το χρονικό της αναζήτησης επενδυτή στην Αμερική και την άφιξη του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, Μάικ Μπούση, που σηματοδότησε τη νέα εποχή του ΟΦΗ, το «Black Flame Rising» δεν είναι παρά μια διεισδυτική ματιά στην άγρια ανατολή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο

Μα νέα ποδοσφαιρική σεζόν ξεκινάει για τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας συγκεντρώνονται στο προπονητικό κέντρο για την πρώτη επίσημη προπόνηση.

Παλιοί παίκτες και οπαδοί συνθέτουν το προφίλ του ανθρώπου που άλλαξε την ιστορία του ΟΦΗ, του Ολλανδού προπονητή Ευγένιου Γκέραρντ.

Στο Σικάγο, ο πρόεδρος της ομάδας παίρνει πρωινό με την οικογένειά του.

Αυτή είναι η περίληψη του 1ου επεισοδίου το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Λαμπερή η avant premiere του πρώτου επεισοδίου στην Αθήνα

Μετά την λαμπερή avant premiere του αθλητικού docuseries "Black Flame Rising" στο Ηράκλειο, σειρά πήρε η Αθήνα. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 μαζί με την εταιρεία παραγωγής 24MEDIA Productions και την εταιρεία εκτέλεσης παραγωγής Indigo View παρουσίασαν το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ.

Η ανυπομονησία ήταν διάχυτη από νωρίς, ώστε άπαντες να παρακολουθήσουν ένα δημιούργημα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Ένα δημιούργημα που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από μεγάλες παραγωγές του εξωτερικού. Μία ενδοσκοπική ματιά της σεζόν 2021/22 του ΟΦΗ, τη ζωή στα αποδυτήρια, τη σύνδεση της ομάδας με το Ηράκλειο και την Κρήτη και φυσικά της ιστορίας ενός μεγάλου συλλόγου.

 

Παρόντες στην avant premiere στα Village Cinemas του Mall Athens ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, ο ιδιοκτήτης της 24MEDIA, Δημήτρης Μάρης και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης. Φυσικά εκεί ήταν και ο αντιπρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ, Ηλίας Πουρσανίδης και ο Team Manager, Σάββας Τσαμπούρης.

Ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ και εκ των πρωταγωνιστών του docuseries περιέγραψε πώς γεννήθηκε αυτή η ιδέα και πώς δέχθηκε την πρόταση από τον ιδιοκτήτη της 24MEDIA, Δημήτρη Μάρη. "Θα ήταν χαρά μου να γίνει και σε άλλες ομάδες αυτό" δήλωσε λίγο πριν από την έναρξη της προβολής: "Το docuseries δείχνει όλα τα steps που πρέπει να κάνει μία ομάδα για την προετοιμασία μίας σεζόν. Προσπαθούμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο και να δείξουμε στους φιλάθλους ότι είμαστε μία υγιής ομάδα και προσπαθούμε το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμη και για τους παίκτες. Να τους δείξουμε κάτι διαφορετικό απ' ό,τι έχουμε συνηθίσει".

Φυσικά τον λόγο δεν γινόταν να μην πάρει ο αντιπρόεδρος, Ηλίας Πουρσανίδης, ο οποίος συγκινημένος δήλωσε: "Τώρα πρωταγωνιστώ και εγώ σε πέντε σίριαλ. Είναι μεγάλη στιγμή για εμάς, για όλους, για όλο τον ΟΦΗ και την Κρήτη, δείχνουμε την αλήθειά μας, μέσα σε πέντε επεισόδια που ξεχειλίζει Κρήτη και ΟΦΗ, δείχνουμε τις καλές και τις κακές μας στιγμές. Έχουν καταγραφεί μεγάλα γεγονότα των τελευταίων ετών. Άλλοι ιστορικοί γράφουν βιβλία, εμείς με αυτό τον τρόπο καταγράψαμε τα δικά μας σημαντικά χρόνια. Από την εποχή του Ευγένιου Γκέραρντ, την χρεοκοπία και την αναγέννησή της. Είναι για εμάς σφραγίδα στην ιστορία της ομάδας".

Η αφήγηση του Black Flame Rising έγινε πραγματικότητα σε σκηνοθεσία και σενάριο του Ηλία Γκότση, έρευνα, αρχισυνταξία και σενάριο του Αντώνη Ντινιακού με την πολύτιμη συμβολή του Γιάννη Φιλέρη. Ο σκηνοθέτης της σειράς ανέφερε: "Χωρίς την αμέριστη βοήθεια του ΟΦΗ δεν θα είχαμε καταφέρει το αποτέλεσμα, αλλά ακόμη κι αν έχουμε το ιδιαίτερο δέσιμο με τους παίκτες, τον τόπο και τους ανθρώπους της διοίκησης. Ο μαγνητικός τρόπος που έχει ο ΟΦΗ για να σε κρατάει δίπλα σου και να τον νιώθεις οικογένειά είναι καταλυτικός".
ekriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 ιΟι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Ιουνίου τρέχουμε όλοι στον 1ο Αγώνα Δρόμου Θυσίας "Κακολύρι 1944"

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics