Breaking News
14 Νοεμβρίου 2023

Οι μετακινήσεις διεθνών μας στις παγκόσμιες κατατάξεις μετά από τρία διαδοχικά τουρνουά στις αρχές Νοεμβρίου


53318147399 7c633c8d10_bΗ Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ITTF) εξέδωσε σήμερα 14/11 τους πίνακες αξιολόγησης της εβδομάδας Νο46. Είναι οι πρώτοι, που βγαίνουν μετά από την ολοκλήρωση της ελληνικής συμμετοχής σε τρία διαδοχικά τουρνουά της World Table Tennis στις αρχές Νοεμβρίου. Η Μαλαματένια Παπαδημητρίου μετείχε στο WTT Feeder ανδρών-γυναικών της Σλοβενίας και στο WTT Youth Contender της Ουγγαρίας. Ο Στάθης Μανωλόπουλος (φωτό) και ο Μάριος Κατσαπρακάκης αγωνίστηκαν επίσης σε δύο όπεν, στα Youth Contender της Ουγγαρίας και της Σλοβακίας. Η Κατερίνα Τόλιου είχε τεστ στο σλοβένικο Feeder, ενώ οι νεαροί Γιάννη Κούτρα, Γιάννης Αναστασιάδης, Γιάννης Κιοσελόγλου και Δημήτρης-Μάριος Αλεξανδρίδης ήταν παρόντες στο ουγγρικό Youth Contender. Δεν καταγράφηκε κάποια διάκριση, ωστόσο ήρθαν βαθμοί, που έφεραν είτε νέες εισόδους για την Ελλάδα στα world ranking, είτε αξιοσημείωτες μετακινήσεις.

Στον πίνακα των γυναικών η πρώτη Ελληνίδα, η Τόλιου, ανέβηκε τέσσερις θέσεις στις τελευταίες δύο εβδομάδες. Στο τουρνουά του Ότοτσεκ είχε αποκλειστεί στο γύρο των «64» και στην κατάταξη βρέθηκε στο νούμερο 220 την περασμένη βδομάδα και σήμερα «κέρδισε» άλλη μία θέση (219). Ουσιαστική άνοδο είχε η Παπαδημητρίου, αν και στο σλοβένικο όπεν δεν πέρασε την προκριματική διαδικασία. Με συν 3 βαθμούς μετακινήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Νο 422 (26 θέσεις ψηλότερα), την τρέχουσα στο 389 (άλλες 33 θέσεις) και είναι ξανά η δεύτερη Ελληνίδα της κατάταξης.

Στα ITTF Table Tennis Youth Ranking θ’ αναφέρουμε τις θέσεις των Ελλήνων, στις ηλικιακές κατηγορίες, στις οποίες είχαν τους αξιολογημένους αγώνες τους.

Στην Under 19 των αγοριών είναι πρωτοεμφανιζόμενοι ο Μανωλόπουλος, ο Κατσαπρακάκης και ο Αναστασιάδης. Ο Μανωλόπουλος με μία πρόκριση σε κυρίως ταμπλό, στο ουγγρικό Youth Contender, είχε μία πρώτη καλή συγκομιδή. Με 95 βαθμούς πήγε στο νούμερο 638 του κόσμου.

Ο Κατσαπρακάκης με 22 βαθμούς, επίσης από δύο όπεν, είναι στο Νο 1083, ενώ ο Αναστασιάδης, που αγωνίστηκε στο Σομπάτελι, στο 1.455 με 9 βαθμούς. Ο Κούτρα, που περιλαμβάνεται σταθερά στους πίνακες, έπεσε στο νούμερο 1469 με μόλις 9 βαθμούς, αλλά αυτό οφείλεται στο ότι έχασε μόλις τους βαθμούς του από το αντίστοιχο τουρνουά της Ιταλίας, τον Νοέμβριο του 2022.

Στην Under 19 των κοριτσιών η Παπαδημητρίου ανέβηκε στο νούμερο 169 της παγκόσμιας κατάταξης. Με την είσοδο στη 16άδα του ουγγρικού τουρνουά, εξασφάλισε 95 βαθμούς και άνοδο 29 θέσεων (με 505 βαθμούς στο σύνολο).

Στην Under 17 των αγοριών ο Κατσαπρακάκης βρέθηκε στο Νο 864, ο Κιοσελόγλου στο Νο 919, ο Αναστασιάδης στο Νο 1.186 και ο Κούτρα στο 1.200.

Στην Under 15 των αγοριών ο Κιοσελόγλου πήγε στο Νο 597. Σε αυτή την κατηγορία ο 13χρονος διεθνής μας είχε προκριθεί στο Σομπάτελι στον 1ο γύρο του απλού κι από το τουρνουά γενικά πήρε 18 πόντους. Παρεμπιπτόντως, στην Under 19 μετακινήθηκε σήμερα στο Νο 1147 με άνοδο 442 θέσεων.

Στις πιο μικρές ηλικίες ο Αλεξανδρίδης πήρε 5 βαθμούς από το τουρνουά της Ουγγαρίας για την είσοδό του στους πίνακες. Στην κατηγορία Under 11 εμφανίζεται στο νούμερο 188 και στην κατηγορία Under 13 στο Νο 547.
in.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

 

Σήμερα (14/11) ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας ο Γιώργος Γιακουμάκης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics