Breaking News
27 Νοεμβρίου 2023

Στο Ηράκλειο η εθνική ποδοσφαίρου των γυναικών - Θερμή υποδοχή από την ΕΠΣΗ


Με παραδοσιακά γλυκίσματα και λουλούδια υποδέχθηκε στο αερδοδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης, αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ, την Εθνική γυναικών.

Την αποστολή υποδέχτηκε η ΕΠΣΗ και κορίτσια με παραδοσιακές φορεσιές, δίνοντας στις διεθνείς ανθοδέσμες και παραδοσιακά ξεροτήγανα. Οι διεθνείς έμειναν εντυπωσιασμένες από το καλωσόρισμα της ΕΠΣΗ και καλούν όλο τον κόσμο του Ηρακλείου να της στηρίξει στον αγώνα της Παρασκευής. Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους!


Το ελληνικό συγκρότημα μετά τα παιχνίδια με την Ουκρανία θα δώσει την Παρασκευή στο γήπεδο του ΟΦΗ και την αναμέτρηση με τη Σερβία, με στόχο τη νίκη για να παραμείνει στη Β Κατηγορία NATIONS LEAGUE.
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 27/11

 

 

 

 

 

Στα Χανιά φιλοξενήθηκε το 1ο FOOTBALL TOURNAMENT FOR LADIES 2023

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics