Breaking News
28 Δεκεμβρίου 2023

Εσωτερικοί αγώνες προπονητικού, αλλά και εορταστικού χαρακτήρα, θα γίνουν αύριο 29 και μεθαύριο 30/12 στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για τα μέλη των εθνικών μας ομάδων ανδρών και γυναικών.

Τεστ αγωνιστικής ετοιμότητας συνηθίζονται βέβαια, τέτοιες περιόδους από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς, αλλά τώρα το ιδιαίτερο στοιχείο είναι ότι θα έχουν καινοτομίες και θα μεταδοθούν στο διαδίκτυο! Συγκεκριμένα, οι αγώνες θα είναι ομαδικοί, οι ομάδες θα έχουν μικτή σύνθεση με άνδρες και γυναίκες και θα εφαρμοστεί πρώτη φορά ειδικό σύστημα διεξαγωγής. Επιπλέον, θα βιντεοσκοπηθούν τα παιχνίδια για το κανάλι gre78 στο youtube, σε μία ακόμα προσφορά του ομίλου KOUSgroup, του χορηγού της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο κομμάτι των μεταδόσεων. Οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Οι προπονητές στο ΣΕΦ Κώστας Βατσακλής και Γιώργος Καρύτσας αναμένεται να σχηματίσουν τέσσερις ομάδες. Την κάθε ομάδα θα συγκροτούν 2 άνδρες και 1 γυναίκα. Αύριο Παρασκευή θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί και οι νικήτριες ομάδες θ’ αναμετρηθούν στον τελικό του Σαββάτου.

Πέντε θα είναι συνολικά τα επί μέρους ματς (όλα με το σύστημα του καλύτερου των πέντε σετ), άρα το τελικό σκορ κάθε ομαδικού αγώνα μπορεί να είναι από 3-2 έως 5-0.

- Στην αρχή θα υπάρχει διπλό μικτό

- Στη συνέχεια θα γίνει απλό ανδρών μεταξύ των αθλητών, που δεν χρησιμοποιήθηκαν νωρίτερα στο διπλό μικτό

- Ο 3ος αγώνας θα έχει το απλό γυναικών

- Ο 4ος το διπλό ανδρών

- Στο 5ο και τελευταίο ματς θ’ αναμετρηθούν οι δύο αθλητές, που είχαν αγωνιστεί και στο διπλό μικτό

Καινοτομία επίσης, ότι στους αγώνες, που θα φτάσουν στο 5ο σετ, θα εφαρμόζεται ο λεγόμενος «ξαφνικός θάνατος», δηλαδή τη νίκη θα παίρνει ο αθλητής/τρια, ή το ζευγάρι, που θα συμπληρώσει πρώτος/η/ο τους 6 πόντους και όχι τους κλασικούς 11.

Δείτε το θέμα και οπτικοποιημένο στο λικ https://www.youtube.com/watch?v=jI_-pxPt7u8

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 28/12/2023

 

 

 

 

Στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό επέστρεψαν σήμερα (28/12) οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics