Breaking News
27 Απριλίου 2024

Kωπηλασία: «Ασημένιες» Φίτσιου και Κοντού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία



Kωπηλασία: «Ασημένιες» Φίτσιου και Κοντού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας, στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας


Το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας, πανηγύρισε η ελληνική αποστολή στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών.

 

Οι Ζωή Φίτσιου και την Μιλένα Κοντού κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στον τελικό του αγωνίσματος με χρόνο 7:31.94 και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο, χάνοντας μόνο από τις Ρουμάνες Τζιανίνα Φαν Γκρόνινγκεν και Ιονέλα Κόζμιουκ, οι οποίες αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ευρώπης με χρόνο 7:29.63.

Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσαν οι Ιταλίδες Βαλεντίνα Ροντίνι και Σίλβια Κρόζιο με 7:33.73.

 

Είναι η δεύτερη σερί χρονιά που οι Φίτσιου και Κοντού κατακτούν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς το ίδιο είχαν πετύχει και πέρυσι στο Μπλεντ.

Τρεις Ελληνες στον αυριανό τελικό ανδρών
Ο Στέφανος Ντούσκος εξασφάλισε την πρόκριση στον αυριανό (28/4) τελικό του σκιφ ανδρών, καθώς κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην πρώτη ημιτελική σειρά με 7:30.05 και θα διεκδικήσει το τρίτο μετάλλιό του σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Σημαντική επιτυχία αποτελεί η πρόκριση στον τελικό του διπλού σκιφ ανδρών των Νίκου Χωλόπουλου και Γιάννη Καλανδαρίδη, που τερμάτισαν τρίτοι στη δεύτερη ημιτελική σειρά με 6:48.21.
cnn.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 26/04/2024

 

 

 

 

Την Κυριακή θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΟΦΗ – Σειρήνες Γρεβενών

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics