Breaking News
26 Απριλίου 2017


Άλλη μια επιτυχία πρόσθεσε η αθλήτρια Badminton της Αναγέννησης Λιβαδειάς, Ελίνα Μπάρτζου, στο διεθνές πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Σιδηρόκαστρο από 21 έως 23 Απριλίου.



Στο International Hellas Junior 2017 έλαβαν μέρος 15 χώρες με 137 συμμετοχές αθλητών και αθλητριών που έχουν γεννηθεί από το 1999 και μετά.

Η αθλήτρια της Αναγέννησης, αν και ηλικιακά είναι πιο μικρή (2001), κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο στο αγώνισμα του μικτού με συμπαίκτη τον Μιχαήλ Μάριο Μπουλίο (2000) του Φ.Ε.Ο Θήβας κατακτώντας την 3η θέση χάνοντας στον ημιτελικό με 2-0 από το ζευγάρι που κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο από την Τουρκία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία U19 που έγινε στην Ανδριανούπολη της Τουρκίας η Ελίνα και ο Μάριος κατάφεραν να πάρουν την νίκη στο μικτό με την Ρουμανία σημειώνοντας το 3-2 και να χαρίσουν στα Ελληνικά χρώματα την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Επίσης έχουν αρχίσει οι διεργασίες για το Hellas Open International 2017 που θα διεξαχθεί στη πόλη της Λιβαδειάς από 31 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου. Ένα πρωτάθλημα που συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο αφού έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την παγκόσμια κατάταξη αλλά και οικονομικό ενδιαφέρον αφού έχει price money 8.000 $. Η γεωγραφική τοποθεσία της Λιβαδειάς που είναι κοντά στους αρχαιολογικούς χώρους των Δελφών-Χαιρώνειας-Θήβας ήταν ο βασικός λόγος της Ομοσπονδίας για την επιλογή της πόλης.

starsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics