Breaking News
17 Ιουλίου 2019

Την πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού πέτυχε η Εθνική μας ομάδα πόλο των Γυναικών. Το συγκρότημα του Γιώργου Μορφέση επικράτησε με 20-4 της Κούβας.

Η Κούβα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο για την Εθνική πόλο γυναικών. Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση επικράτησε με 20-4, πέτυχε την παρθενική της νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού και θα διεκδικήσει τη δεύτερη θέση του Γ΄Ομίλου, ούσα φαβορί κόντρα στο Καζακστάν.

Τα κορίτσια δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις Κουβανές και από το ξεκίνημα πήραν τα ηνία, με το 5-0 του πρώτου οκταλέπτου να αποτελεί μια πολύ καλή βάση για τη συνέχεια. Η Εθνική μας δεδομένα υπερτερούσε σε όλους τους τομείς και μέσα στην πισίνα το απέδειξε με τον πλέον περίτρανο τρόπο.

Η Κούβα άλλαξε τερματοφύλακα στο δεύτερο οκτάλεπτο, αλλά αυτό δεν σταμάτησε την ελληνική παραγωγικότητα. Η γαλανόλευκη έβαλε έξι γκολ στο διάστημα αυτό, με την αντίπαλό μας να σημειώνει τα μισά και κάπως έτσι φτάσαμε στο 11-3 του ημιχρόνου. Το νερό είχε μπει στ' αυλάκι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Γιώργος Μορφέσης έκανε συντήρηση δυνάμεων από εκεί και πέρα, μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής, όμως δεν άλλαξε την εικόνα της ομάδας, η οποία συνέχισε το ίδιο δυνατά. Με επιμέρους σκορ 5-0 και 4-1 στις δυο επόμενες περιόδους, το ματς ολοκληρώθηκε με 20-4. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ισπανία επικράτησε 18-6 του του Καζακστάν.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 6-3, 5-0, 4-1

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά 2, Μπενέκου 2, Ελευθεριάδου 2, Πάτρα, Αβραμίδου 6, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη, Κώτσια, Νίνου 2, Πλευρίτου Ελ. 2, Ξενάκη 3, Κοτσιώνη

Κούβα (Χόρχε Ντελ Βάλε): Ζουνζουνγκούει, Γκράου 1, Τσάβεζ, Γκονζάλεζ Τ., Καράσκο 2, Μπερνάλ, Πλασένσια, Γκονζάλεζ Αρ., Ντίας 1, Φριας, Σαντάνα, Ραμίρεζ, Ράμος

Η βαθμολογία:

Ισπανία 4 (32-10)

Ελλάδα 2 (24-18)

Καζακστάν 2 (15-24)

Κούβα 0 (10-29)

3η Αγωνιστική (18/7)

02:30 Κούβα - Ισπανία

03:50 Ελλάδα - Καζακστάν

Szilard Koszticsak/MTI via AP
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics