Breaking News
17 Ιουνίου 2020

Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία όρισε τις ημερομηνίες διεξαγωγής του 86ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, καθώς και της 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης.

 

Συγκεκριμένα, τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών θα διεξαχθούν μαζί από 22 έως 26 Ιουλίου 2020 στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Θα προηγηθούν στις 4-5 Ιουλίου 2020 οι δεύτερες δοκιμασίες, ενώ η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης 2020 θα πραγματοποιηθεί το διήμερο5-6 Σεπτεμβρίου 2020 στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς. Οι αγώνες θα γίνουν με τις προϋποθέσεις και το υγειονομικά πρωτόκολλα και τους όρους που έχει θέσει η Πολιτεία.

Υπενθυμίζουμε ότι η 1η Πανελλήνια Συνάντηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στη Σούδα Χανίων (5-6/7/2020), ωστόσο ματαιώθηκε, γιατί λόγω των περιοριστικών μέτρων Covid19 δεν ήταν δυνατή η κατάλληλη προετοιμασία των αθλητών. Στο μεταξύ, οι κωπηλάτες του ΝΑΟΚ από τις 12 Μαΐου 2020, οπότε και άναψε το «πράσινο φως» επανεκκίνησης των προπονήσεων, προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες διοργανώσεις.

αθλητικα νεα Κοινοποιήστε το
top-highlights.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics