Breaking News
11 Σεπτεμβρίου 2020

Σκυταλόδρομία Κολύμβησης στις 20/9 στον Πειραιά για την υποστήριξη του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.

 

Με το σύνθημα «Κολυμπάμε για τη ζωή» ο Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας διοργανώνουν στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας, σκυταλοδρομία κολύμβησης με σκοπό την υποστήριξη του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.

Η σκυταλοδρομία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος» στα Βοτσαλάκια.
Πρεσβευτής της εκδήλωσης είναι ο Σπύρος Γιαννιώτης, Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, ο οποίος και θα κολυμπήσει, παίρνοντας μέρος στη σκυταλοδρομία, έτσι ώστε να συμπληρωθούν δεκάδες χιλιόμετρα αγάπης και προσφοράς.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε ηλεκτρονικά, στο site του ΟΠΑΝ www.opanpireas.gr έως και την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, πόσα μέτρα επιθυμείτε να κολυμπήσετε. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεισφέρετε με όποιο ποσό επιθυμείτε, στο έργο του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ.

Ας φτιάξουμε τη μεγαλύτερη αλυσίδα αγάπης και προσφοράς. Κάθε «χεριά» μετράει. Κάθε μέτρο που διανύουμε στην πισίνα μας φέρνει πιο κοντά στον συνάνθρωπό μας.
Πληροφορίες: Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά 210-4137-708, 210-4177-389, 210-4136-355
Μέτρα COVID-19:
• Θα καταρτιστεί συγκεκριμένο πρόγραμμα με τις ώρες που θα κολυμπήσει ο καθένας, έτσι ώστε να μην υπάρξει συγχρωτισμός.
• Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στην πισίνα είναι η προσκόμιση βεβαίωσης ιατρικού ιστορικού, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το site του Ο.Π.Α.Ν.
• Η εκδήλωση, σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν για αθλητικούς χώρους, πραγματοποιείται χωρίς την παρουσία θεατών.
• Δεν επιτρέπεται η παρουσία συνοδών. Εξαιρούνται οι ανήλικοι και τα άτομα με αναπηρία.

Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ ιδρύθηκε το 1976 με έδρα τον Πειραιά. Στα 43 χρόνια δράσης και προσφοράς, ο Όμιλος ΑγκαλιάΖΩ στηρίζει τους ασθενείς με καρκίνο. Ο ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ διοικείται από ενδεκαμελές Διοικητικό Συμβούλιο, τα αιρετά μέλη του οποίου είτε είναι ασθενείς είτε έχουν εμπειρία της νόσου. Επιπλέον, συνεργάζεται με έμπειρους και καταξιωμένους Επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων του αντικαρκινικού χώρου, οι οποίοι συνιστούν την Επιστημονική Επιτροπή του Ομίλου. Ο ΟΕΚΚ- ΑκαλιάΖΩ έχει Παράρτημα στο Ηράκλειο Κρήτης από το 2007 για τις ανάγκες των πολιτών της περιφέρειας. Τέλος, φιλοξενεί και στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Λαρυγγεκτομηθέντων ΠΑΝ.ΣΥ.ΛΑ από το 1989.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics