Breaking News
31 Ιανουαρίου 2021

Επαναφέρει τα test-events για το Πεκίνο 2022
 

 

Το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένου Πατινάζ, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 9 έως τις 10 Απριλίου στο Ζάγκρεμπ, ακυρώθηκε λόγω αυτού, που η Διεθνής Ομοσπονδία Πατινάζ (ISU) περιγράφει ως «τη συνεχιζόμενη πανδημία και τις επιζήμιες συνέπειες».

Το Arena Zagreb χρησιμοποιείται επί του παρόντος για τη θεραπεία ασθενών, που πάσχουν από Covid-19 καθώς τα κρούσματα συνεχίζουν να αυξάνονται στην Κροατία.

Μετά από τη διαδικτυακή συνεδρίαση του Συμβουλίου της ISU, ανακοινώθηκαν επίσης οι νέες ημερομηνίες, για τα ακυρωμένα test-events, για το Πεκίνο 2022, που θα διεξαχθούν σε Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, στην κινεζική πρωτεύουσα.

Η διεθνής διοργάνωση πατινάζ ταχύτητος έχει προγραμματιστεί από τις 8 έως τις 10 Οκτωβρίου, το «Asian Open Figure Skating Trophy», από τις 13 έως τις 17 Οκτωβρίου και ένα Μικρής πίστας Παγκόσμιο Κύπελλο της ISU, από τις 21 έως τις 24 Οκτωβρίου.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πατινάζ ταχύτητος, επί του παρόντος τα προκριματικά, για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο το 2022, παραμένει προγραμματισμένο για τη Στοκχόλμη, στη Σουηδία από τις 22 έως τις 28 Μαρτίου φέτος.

Όμως, το αν θα διεξαχθούν τελικά τα προκριματικά των χειμερινών ολυμπιακών, θα επανεξεταστεί στην επόμενη διαδικτυακή σύνοδο του Συμβουλίου, στις 2 Μαρτίου.

«Ανάλογα με τις συμμετοχές που θα έχουμε λάβει έως την προθεσμία της 1ης Μαρτίου 2021, το Συμβούλιο της ISU θα αξιολογήσει και θα αποφασίσει εκείνη τη στιγμή εάν και ποιες αλλαγές στο Ολυμπιακό σύστημα προκριματικών θα μπορούσαν να είναι απαραίτητες», ανέφερε η ανακοίνωση της ISU.

Το Συμβούλιο της ISU επιβεβαίωσε επίσης ότι οι άλλες εκκρεμείς εκδηλώσεις της, για τη σεζόν 2020-2021 παραμένουν όπως είχαν προγραμματιστεί «υπό την επιφύλαξη των εξελίξεων της πανδημίας και χωρίς απαιτήσεις καραντίνας και / ή απαγορευτικούς / εκτεταμένους περιορισμούς εισόδου».

SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κώστας Λιβανός: «Να βρούμε λίγο το… γκάζι»

Κατάθεση- φωτιά από αθλήτρια της κωπηλασίας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics