Breaking News
04 Ιουλίου 2021

Ευρωπαϊκό Νεανίδων - Καλλιτεχνική: Βαθμολογήθηκε με 82,7333 βαθμούς για τον αυριανό τελικό

Αγγελική Βύζικα 

 


Την πρόκρισή της στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του σόλο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων της Μάλτας εξασφάλισε η Ζωή Καράγγλου.

Η νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στον προκριματικό, που διεξήχθη σήμερα (Σάββατο, 3/7) το μεσημέρι και εκτελώντας πολύ καλά το πρόγραμμά της βαθμολογήθηκε με 82,7333 β., βαθμολογία που την έφερε στην 6η θέση ανάμεσα σε 24 συμμετέχουσες και της εξασφάλισε άνετα την πρόκριση. Ο τελικός του ελεύθερου σόλο είναι προγραμματισμένος για αύριο (Κυριακή, 4/7), τελευταία ημέρα των αγώνων, στις 19.15 (ώρα Ελλάδος).

Με την πρωτιά στο προκριματικό προκρίθηκε στον τελικό η Ρωσίδα Ντάρια Κιρσάνοβα (91,6667 β.), 2η ήταν η Ουκρανή Αναστασία Σολντατένκοβα (88,9667 β.) και 3η η Λευκορωσίδα Βέρα Μπούτσελ (87.3000 β.).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ. Αύριο Κυριακή (4/7), η Εθνική Ελλάδος θα λάβει μέρος στο Κόμπο και στο Highlight.
sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Τσιτσιπάς: Ανακοινώθηκε η συμμετοχή του στο Hamburg Open

 

Ολυμπιακός - Κραϊόβα 2-0 : Έκλεισε νικηφόρα τα φιλικά στην Αυστρία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics