Breaking News
09 Ιουλίου 2021

Μετά την Τουρκία νίκησαν και το δίδυμο της Αυστρίας με 2-1 σετ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ που διεξάγεται στην Τουρκία
Κώστας Ασημακόπουλος


Δεύτερη μεγάλη νίκη για την Γεωργία Αντωνακάκη και την Ιωάννα Περδικάκη στο κυρίως ταμπλό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20 που φιλοξενείται στη Σμύρνη της Τουρκίας. Το δίδυμο από τη Κρήτη έκανε το 2×2 στον Α’ όμιλο, καθώς μετά την Τουρκία επικράτησε και της Αυστρίας.

Συγκεκριμένα, επικράτησαν με 2-1 (26-24, 21-23, 15-13) των Τραΐλοβιτς, Ράμπις και βρίσκονται ένα βήμα πριν την πρώτη θέση στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου τους θα το δώσουν το μεσημέρι της Παρασκευής (9/7, 12.30) απέναντι στις Αντρέα, Μας από την Ανδόρα.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Σε απ' ευθείας μετάδοση με live streaming ο αγώνας ΚΗΦΙΣΙΑ – ΗΡΟΔΟΤΟΣ

 

Όλα τα ζώδια 08/07

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics