Breaking News
22 Μαΐου 2022

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Ασημένιο μετάλλιο η εθνική ομάδα στο μικτό highlight


Η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ακροβατικό στη διάρκεια του FINA World Series Super Final στο ΟΑΚΑ.
Με εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό του μικτού highlight (ακροβατικό) η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και γνώρισε την αποθέωση στον FINA World Series Super Final στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τις: Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη - Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Λυδία Παπαναστασίου (αναπληρωματικές οι Ζωή Καράγγελου, Ευαγγελία Πλατανιώτη) βαθμολογήθηκαν με 85,000 β. και ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Τις ξεπέρασαν μόνο οι ΗΠΑ (είχαν μικτή συμμετοχή με εννέα γυναίκες και έναν άνδρα) που πήραν το χρυσό με 86,8333. Το χάλκινο κατέκτησε το Ισραήλ με 84,5667 β.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τις απονομές έκαναν ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ και μέλος του μπιρό της FINA Κυριάκος Γιαννόπουλος, η FINA Bureau Liaison Τσέριλ Γκίμπσον, η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της FINA Λίζα Σκοτ, η διευθύντρια των αγώνων και ειδική γραμματέας της ΚΟΕ Δέσποινα Καράμπελα και η Ταμίας της ΚΟΕ Ελευθερία Σαραντίδου.
gazzetta.gr
Διαβάστε επίσης

Όλα τα ζώδια 22/05

 

 

 

 

Στην κορυφή ξανά ο Φερστάπεν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics