Breaking News
20 Ιουνίου 2022

Τέταρτη στον κόσμο η Εθνική μας με Κρομμυδάκη – Γιαλαμά

 

Μια μεγάλη επιτυχία καταγράφεται για την Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης με τις Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Κρυσταλλένια Γιαλαμά να κατακτούν την 4η θέση στον κόσμο!
KTEO Κρήτης
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τερμάτισε τέταρτο στον τελικό του κόμπο στο πλαίσιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στην Βουδαπέστη, θέση που είναι η καλύτερη που έχει καταλάβει ποτέ σε ομαδικό αγώνισμα του αθλήματος στην ιστορία των παγκοσμίων πρωταθλημάτων!

Η επιτυχία ανήκει μεταξύ άλλων στις Ιφιγένεια Κρομμυδάκη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και Κρυσταλλένια Γιαλαμά του Ωρίωνα Ηρακλείου, οι οποίες ήταν μέλη του χορευτικού το οποίο εκτέλεσε θαυμάσια την χορογραφία, αποσπώντας 88,2000 βαθμούς που την κατέταξε στην 4η θέση, μία μόλις κάτω από το βάθρο.

Ειδικότερα, η Ελλάδα συμμετείχε με τις Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου και Αντριάνα Μισίκεβιτς (αναπλ. Λυδία Παπαναστασίου).

Η Γιαλαμά δήλωσε για τη μεγάλη επιτυχία στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ τα εξής: «Μια ακόμα ιστορική διάκριση, καθώς είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα παίρνει τόσο υψηλή θέση σε ομαδικό αγώνισμα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στην καλλιτεχνική κολύμβηση. Είμαστε πολύ περήφανες γιατί κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Μας βγήκε τέλεια η χορογραφία. Περιμέναμε αυτές τις συνεχείς συμμετοχές σε τελικούς και τις καλές εμφανίσεις, διότι έχουμε δουλέψει σκληρά και μεθοδικά. Συνεχίζουμε».

Το χρυσό μετάλλιο κατέλαβε η Ουκρανία με 95,0333 β., η Ιαπωνία το ασημένιο με 93,5667 ενώ η Ιταλία πήρε το χάλκινο με 92,0333 β.

Την Τρίτη (21/6) θ’ αγωνιστούν στον προκριματικό του ελεύθερου ντουέτου οι Ευαγγελία Πλατανιώτη / Σοφία Μαλκογεώργου, ενώ το απόγευμα στις 17:00, η Εθνική μας ομάδα αγωνίζεται στον τελικό του τεχνικού ομαδικού.
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Ο ΟΦΗ θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια στο διάστημα της προετοιμασίας του στην Ολλανδία.

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 20/06/2022 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics