Breaking News
23 Μαρτίου 2016

Μετά και τη νίκη της επί του Καναδά η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών θα διεκδικήσει αύριο, Πέμπτη την πρώτη θέση του Α' ομίλου του προολυμπιακού τουρνουά πόλο γυναικών, που διεξάγεται στη Γκούντα της Ολλανδίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έπαιξε σεμιναριακού επιπέδου άμυνα, είχε σε μεγάλη μέρα την Αντιγόνη Ρουμπέση (5 γκολ) και έφτασε χωρίς να απειληθεί στο τελικό 11-4, κάνοντας το «3 στα 3» στη διοργάνωση.

Η εθνική θα παίξει πλέον αύριο, Πέμπτη, (16:20) με την πρωταθλήτρια κόσμου ομάδα των ΗΠΑ, κυνηγώντας τη νίκη-υπέρβαση, που θα της δώσει την πρωτιά στον όμιλο και θα της εξασφαλίσει έναν βατό αντίπαλο στον κρίσιμο προημιτελικό του Σαββάτου (εκτός αν γίνουν... τρελά πράγματα στον άλλο όμιλο).

Τα οκτάλεπτα (με πρώτο τον τυπικά γηπεδούχο Καναδά): 0-4, 0-2, 2-1, 2-4

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics