Breaking News
26 Μαρτίου 2016

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών έχασε στα πέναλτι από την Ρωσία με 13-12  και έτσι δεν εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. 

Δευτερόλεπτα από τη λήξη της αναμέτρησης, η Ξενάκη έκανε το 10-9 και όλα έδειχναν ότι δεν θα μπορούσε να χαθεί η πρόκριση.

Οι Ρωσίδες όμως είχαν απάντηση, σκόραραν και έστειλαν το ματς στα πέναλτι.

Εκεί, οι Ξενάκη, Αβραμίδου και Πλευρίτου αστόχηαν με την Ουστιάκινα να είναι μεγάλη πρωταγωνίστρια.

Ετσι, τα τέσσερα γκολ της Ρουμπέση δεν ήταν αρκετά και η Εθνική μας κλείνει την προσπάθειά της με πικρό τρόπο.

Οκτάλεπτα: 5-3, 1-2, 1-2, 3-3, 10-10, 2-3 πεν. 

Ελλάδα (Σάκης Κεχαγιάς): Κούβδου, Τσουκαλά 2, Ελευθεριάδου, Διαμαντοπούλου Β., Πλευρίτου Μαργ., Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση 4, Κότσια, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου Ελ. 2, Ξενάκη 2, Διαμαντοπούλου Χρ. 

Ρωσία (Αλεξάντερ Γκαϊντούκοφ): Ουστιάκινα, Ζούμπκοβα, Προκοφίεβα 2, Καρίμοβα, Μπορίσοβα 1, Γκορμπούνοβα, Κούζινα, Σιμάνοβιτς 2, Τιμοφέεβα, Σομπόλεβα 1, Ιβάνοβα 3, Γκρίνεβα, Καρνάουκ.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics