Breaking News
26 Δεκεμβρίου 2022

Στην τελική ευθεία για Παναθηναϊκό

 

Το πρωί της Τρίτης ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (28/12, 21:30).
Με την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα ανακοινώσει την αποστολή των ποδοσφαιριστών για το παιχνίδι στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει σχετικά με το πρόγραμμα της Δευτέρας:

grigoris
«Ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις περιελάμβανε η σημερινή (26/12) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι Πασχάλης Στάικος και Γιάννης Μπουζούκης δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης, ο Gudmundur Thorarinsson ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, με τους Mesaque Dju και Bruce Kamau να συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπεία αντίστοιχα.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (27/12), στις 11:00.»

athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 26 Δεκεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Μία από τις κορυφαίους επιχειρηματίες στο χώρο του Τουρισμού, η Ντία Καψή, έφυγε από τη ζωή

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics