Breaking News
28 Μαΐου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου μπορεί να στρέψει την προσοχή σου σε ό,τι δεν λειτουργεί στη ζωή σου. Στην ιδανική περίπτωση οδηγεί στην επίλυση προβλημάτων. Η επιθυμία να προσεγγίσεις και να μοιραστείς την ιστορία σου ή να συνδεθείς με άλλους μπορεί να καταλήξει σε ορισμένα εμπόδια. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η διέλευση μεγεθύνει προβληματικές περιοχές, γεγονός που σε βοηθά να εντοπίσεις και να εργαστείς για να την επίλυση τους. Να θυμάσαι ότι μπορεί να κρίνεις πολύ σκληρά τον εαυτό σου ή την απόδοση σου με αυτήν τη διέλευση, αλλά το να κρατάς σημειώσεις ή να πάρεις μαθήματα τώρα θα σε βοηθήσει πολύ.


Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες είναι περίπλοκες για τις πρακτικές σου υποθέσεις. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα που σχετίζεται με μια φιλία, ένα έργο ή ένα οικονομικό θέμα. Υπάρχει η τάση να κρίνουμε λάθος τα πράγματα σήμερα ή τα εμπόδια να φαίνονται μεγαλύτερα από ότι στην πραγματικότητα είναι, με ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου στο παιχνίδι. Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη στην απόρριψη. Βάλε στόχο να μάθεις από αυτή και να προχωρήσεις παρακάτω λίγο πιο σοφά.

Δίδυμοι
Προσωπικά έργα και ενδιαφέροντα έχουν την προσοχή σου, αλλά ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου σου υπενθυμίζει τους κανόνες ή τα όρια μιας κατάστασης. Είσαι ευαίσθητη στην κριτική σήμερα. Μια καλή στρατηγική θα ήταν να εργαστείς προς έναν μακροπρόθεσμο στόχο και να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου ότι η υπομονή θα ανταμειφτεί αντί να ανησυχείς πολύ για τα προσωρινά εμπόδια. Μπορεί να μην αποκτήσεις αυτό που θέλεις αυτή τη στιγμή, πιθανότατα λόγω καριέρας ή άλλων ευθυνών και περιορισμών. Ωστόσο οι καθυστερήσεις που αντιμετωπίζεις σήμερα θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις σε πράγματα που έχουν πραγματικά σημασία μακροπρόθεσμα.

Καρκίνος
Το να διατηρείς τα πράγματα χαλαρά σε βοηθά να απολαμβάνεις τις ευκαιρίες της μέρας. Ωστόσο το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου μεγεθύνει τα ελαττώματα ενός έργου ή μιας κατάστασης. Οι καθυστερήσεις μειώνουν τον ενθουσιασμό σου. Μοιάζει δελεαστικό να αποφύγεις να αντιμετωπίσεις μια προβληματική περιοχή, αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αργά και μικρά βήματα. Λίγο αργότερα μπορεί να προσπαθήσεις να κάνεις περισσότερα και μεγαλύτερα βήματα. Ακόμα κι αν υπάρχουν εμπόδια ίσως ανακαλύψεις τρόπους για να βελτιώσεις σχέδια και έργα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Λέων
Οι ευθύνες και τα καθήκοντα μπορεί να μεγεθύνονται στο μυαλό σου σήμερα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις τώρα με το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου σε επιβραδύνουν τόσο, ώστε να κάνεις τις απαραίτητες βελτιώσεις. Με τον Κρόνο, δυνατό και προκλητικό, αυτή είναι μια μέρα για να δώσεις περισσότερη προσοχή στους κανόνες και τις λεπτομέρειες. Αν νιώθεις ότι σε έχουν αφήσει απέξω και σε παρεξηγούν ή αντιμετωπίζεις θέματα που σχετίζονται με την εμπιστοσύνη και την κτητικότητα, προσπάθησε να είσαι ευγενική με τους άλλους, αντί να βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.

Παρθένος
Ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου σήμερα σου επιβάλλει να μάθεις να σκέφτεσαι με απλούστερους όρους και να κάνεις τα πράγματα σωστά πριν προχωρήσεις. Κάτι μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην πρόοδο σου, αλλά με λίγη προσπάθεια και εστίαση στους δικούς σου στόχους, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις ουσιαστικές τροποποιήσεις που συμβάλλουν στη μακροπρόθεσμη επιτυχία. Είναι πιθανό να χρειαστεί να σβήσεις κάποια πράγματα για να προχωρήσεις. Σκέψου ότι οποιαδήποτε φαινομενική επιβράδυνση που συμβαίνει τώρα απαιτεί υπομονή.

Ζυγός
Με το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου σήμερα αναζητάς περισσότερη ελευθερία. Δημιουργικές δραστηριότητες ελεύθερης μορφής με τον Ήλιο στον τομέα του πνεύματος σου αυτές τις μέρες. Σήμερα όμως θα μπορούσες να νιώσεις λίγο διστακτική. Είναι πιθανό να έχεις εξαντληθεί και η δουλειά καθώς και οι καθημερινές ευθύνες να φαίνονται πιο μεγάλες και επιβαρυντικές από ότι συνήθως. Η επιβράδυνση μπορεί να σε βοηθήσει να συντονίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να προσαρμόσεις τις προσδοκίες σου προς το καλύτερο.

Σκορπιός
Με το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου είναι πιθανό να δεις τα ελαττώματα λίγο υπερβολικά. Κάποιος μπορεί να αποθαρρύνει την παιχνιδιάρικη πλευρά σου ή μπορεί να αισθάνεσαι ότι λογοκρίνεσαι σε μια σχέση. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να βλέπει τα αρνητικά όταν θα μπορούσες να κάνεις κάτι πιο εποικοδομητικό, προσπάθησε να τιθασεύσεις την παρόρμηση. Ο εξορθολογισμός και η απλούστευση είναι απαραίτητες στρατηγικές επειδή με αυτόν τον τρόπο θα μειώσεις τη σπατάλη και θα εξοικονομήσεις χρόνο μακροπρόθεσμα, ακόμα κι αν αισθάνεσαι ότι αυτή τη στιγμή είναι αργά.

Τοξότης
Μην επιτρέψεις στην ανασφάλεια να σε αποτρέψει από μια ευκαιρία σήμερα, αλλά περίμενε μια καλύτερη μέρα για να κυνηγήσεις πιο άμεσα τις επιθυμίες σου. Λάβε υπόψη ότι οι άνθρωποι μπορεί να είναι λίγο σφιγμένοι ή να λειτουργούν χωρίς συναίσθημα σήμερα, αυτό όμως είναι κάτι προσωρινό. Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου θα μπορούσε να αντιπαραβάλει την ανάγκη σου για προσωπικό χώρο με την επιθυμία σου για κοινωνικοποίηση.

Αιγόκερος
Με το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου τα κίνητρα ή τα επίπεδα ενέργειας μπορεί να μειωθούν λίγο. Ο συγχρονισμός μπορεί να είναι απενεργοποιημένος ή μια καθυστέρηση μπορεί να είναι μέρος της εικόνας. Ωστόσο το να βλέπεις τα μειονεκτήματα μιας κατάστασης σε βοηθά να προσδιορίσεις τι πρέπει να διορθώσεις πριν προχωρήσεις. Σίγουρα είσαι πιο ευαίσθητη με τα όρια και τους περιορισμούς και είναι καλύτερο να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου ότι αφιερώνοντας χρόνο για να τελειοποιήσεις κάτι, θα σε ανταμείψει και θα σε ικανοποιήσει μακροπρόθεσμα. Ένα έργο μπορεί να χρειάζεται μια δεύτερη ματιά.

Υδροχόος
Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου μπορεί να σου υπενθυμίσει ορισμένες πρακτικούς παράγοντες που σχετίζονται με πρόσφατα έργα, αλλά και με εξελίξεις σχέσεων. Η διέλευση του τρέχοντος Ήλιου φέρνει πιο παιχνιδιάρικη και εκφραστική ενέργεια στη ζωή σου γενικά. Η ανασφάλεια ή η ευθύνη μπορούν να σε εμποδίσουν να εκφράσεις τον εαυτό σου ανοιχτά και φυσικά. Είναι καιρός να ακολουθήσεις τους κανόνες και να καταβάλεις επιπλέον προσπάθεια για να διορθώσεις τα πράγματα.

Ιχθείς
Με το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου τα μπλοκαρίσματα μπορούν να σε επιβραδύνουν αρκετά ώστε να δεις πιθανά προβλήματα ή μειονεκτήματα που προηγουμένως διέφευγαν της προσοχή σου. Με την τρέχουσα διέλευση του Ήλιου από τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου, η ανάγκη να νιώθεις άνετα ή να νιώθεις ότι φροντίζεις είναι έντονη. Εάν αισθάνεσαι αποκομμένη ή ότι δεν σε εκτιμούν, βάλε στόχο να είσαι πιο σαφής σχετικά με τις ανάγκες σου.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 Για τους στόχους της φετινής σεζόν μίλησε ο Μίλτος Τεντόγλου

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 28/05/2023 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics