Breaking News
23 Αυγούστου 2023

Στον τελικό του Παγκοσμίου ο Τεντόγλου με 8.25μ!


Άλλη μια μέρα στη… δουλειά για τον Μίλτο Τεντόγλου που «πέταξε» στα 8 μέτρα και 25 εκατοστά και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν πιέστηκε ιδιαίτερα και χρειάστηκε τρεις προσπάθειες για να πιάσει το απαραίτητο όριο και να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του αθλήματος που είναι προγραμματισμένος για αύριο (24/8) στις 20:30 ώρα Ελλάδος.

Ο Τεντόγλου ξεκίνησε κάνοντας ένα πολύ μεγάλο άλμα, το οποίο ήταν πάνω από τα 8 μέτρα, όμως κρίθηκε άκυρο για ελάχιστα εκατοστά.

Στη δεύτερη προσπάθεια, πήγε πίσω τη φορά του, και προσγειώθηκε στα 7.95 μ., για να καθαρίσει τη υπόθεση πρόκριση στο τρίτο άλμα με 8.25μ.

gavros.gr

.Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Ο Κάμερον Σάουλ υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την Επισκοπή.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics