Breaking News
17 Φεβρουαρίου 2024

 

O Bάλντας Νταμπράουσκας μίλησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την περίοδο του στον ΟΦΗ, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, τον κόσμο και την λειτουργία της και δείχνει πως παρότι έφυγε παραμένει απόλυτα δεμένος με τον ΟΦΗ

 

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε στην ιστοσελίδα gazzeta.gr για τους 14 μήνες της παρουσίας του στην Ελλάδα και το Ηράκλειο και αναφέρθηκε σε όλα, όντας ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

 

 Αναλυτικά όσα είπε και αφορούν τον ΟΦΗ

Ξεκινώντας, πως είναι η ζωή σου αυτή την περίοδο, μετά την αποχώρησή σου από τον πάγκο του ΟΦΗ;

Θα ήθελα, αρχικά, να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας και την δυνατότητα που μου δίνεται μέσω αυτής της συνέντευξης.

Η ζωή μου κυλά όμορφα, περνώ αρκετό χρόνο με την οικογένειά μου στο Βίλνιους της Λιθουανίας. Στις 9 Μαρτίου συμπληρώνονται δέκα χρόνια από το πρώτο επίσημο παιχνίδι ως προπονητής επαγγελματικής ομάδας.

Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια, εστιάζω στη δουλειά μου και δεν έχω μείνει μακριά από τους πάγκους για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα. Αυτό το διάστημα ξεκούρασης, μου ήταν απαραίτητο.

Περνώ χρόνο με την οικογένειά μου, πηγαίνω στο γήπεδο για να δω τους αγώνες μπάσκετ της Ζαλγκίρις Κάουνας, παρακολουθώ άλλα σπορ στην τηλεόραση, διαβάζω βιβλία και συναντώ φίλους. Ακόμα, περπατώ πολύ στο δάσος και αυτό μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση.

Ας πάμε πίσω στον χρόνο. Ποιο ήταν το story της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ; Πώς αντέδρασες την πρώτη φορά που έμαθες για το ενδιαφέρον της κρητικής ομάδας;

Νομίζω πως όλες οι ιστορίες όταν αναλαμβάνει ένας προπονητής μία ομάδα στο μέσο της σεζόν, είναι παρόμοιες. Το κλαμπ έχει ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, η διοίκηση αποφασίζει ότι πρέπει να προχωρήσει σε κάποια κίνηση και αυτή είναι η αλλαγή του προπονητικού επιτελείου. Εντοπίζεται ο στόχος, γίνεται η επαφή και ο προπονητής εξετάζει την προοπτική που έχει μπροστά του ή την απορρίπτει.

Όταν εγώ έλαβα την κλήση από τον ΟΦΗ, ήμουν εκτός δουλειάς και με ενδιέφερε να έρθω στην Ελλάδα. Ήθελα να ανακαλύψω μία νέα αγορά, να ζήσω ανάμεσα σε ανθρώπους των οποίων δεν γνώριζα την κουλτούρα.

Όλα συνέβησαν πάρα πολύ γρήγορα, κοίταξα τα στατιστικά δεδομένα, έμαθα τα ονόματα των παικτών και μελέτησα την ιστορία του ΟΦΗ και της Κρήτης πριν μπω στο αεροπλάνο.

Αναγνώρισα ότι επρόκειτο για μία σπουδαία πρόκληση λόγω του πάθους των Κρητικών για την ομάδα τους, αλλά και λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο ΟΦΗ.

Όλα τα δεδομένα έδειχναν ότι η ομάδα πήγαινε για υποβιβασμό, ενώ πολλοί παίκτες ήταν τραυματίες. Ευτυχώς, αναστρέψαμε την κατάσταση
gazzetta.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 16/02

 

 

 

 

Τρεις μεταβολές στην κορυφή στο ranking list της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics