Breaking News
18 Μαρτίου 2024

Στο Feeder του Λιβάνου αγωνίζεται αύριο (19/03) ο Σγουρόπουλος



Με στόχο ένα καλό πλασάρισμα και τη συγκομιδή βαθμών στην παγκόσμια κατάταξη ο Γιάννης Σγουρόπουλος μετέχει από αύριο Τρίτη 19/03 στο World Table Tennis Feeder του Λιβάνου. Γίνεται στη Βηρυτό μέχρι την Πέμπτη 21/03, περιλαμβάνει όλα τα ατομικά αγωνίσματα και ο τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης των νεαρών κατηγοριών μετέχει στο απλό ανδρών.

Δεν είναι τουρνουά πρώτης σειράς, ωστόσο όπως όλα τα Feeder συγκεντρώνει δυνατούς αθλητές, που επίσης επιζητούν τα γερά αγωνιστικά τεστ και τους βαθμούς στην τελική ευθεία της προολυμπιακής προετοιμασίας. Λόγω της μικρής συμμετοχής δεν θα γίνουν ταμπλό προκριματικών ούτε στους άνδρες ούτε στις γυναίκες. Ο 1ος γύρος είναι των «64» και μετά από τη σημερινή (18/03) κλήρωση ο Σγουρόπουλος συναντά τον Νιγηριανό Ολατζίντε Ομοτάγιο.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Al Kawthar Secondary School της Βηρυτού. Η αρχή θα γίνει με το διπλό μικτό και νωρίς το μεσημέρι αρχίζουν τα νοκ άουτ του απλού ανδρών. Ο Σγουρόπουλος (νούμερο 350 στην τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη) αναμετριέται με τον Ομοτάγιο (Νο 100) στις 12:20 (η χώρα της Μέσης Ανατολής έχει ίδια ώρα με την Ελλάδα). Αν ο Ελευσίνιος άσος πάρει τη νίκη τότε στον 2ο γύρο (σ.σ. των «32») θα συναντήσει τον νικητή από το ματς Ζαΐντ Άμπο Γιαμάν (Ιορδανία)-Άντονι Ράντι (Λίβανος).

Στην κορυφή του ταμπλό ως νούμερο 1 φαβορί του αγωνίσματος είναι ο Τσουάν Τσι Γιουάν από την Ταϊπέι και στη βάση ως 2ο φαβορί ο Αν Τζαεχιούν από την Κορέα. Θυμίζουμε ότι αμέσως μετά το τέλος του τουρνουά, το τριήμερο 22-24/03 θα γίνει στο ίδιο γυμναστήριο το WTT Feeder Beirut II 2024 κι εκεί πρόκειται ν’ αγωνιστεί ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

 

Δείτε το τελευταίο γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη στο MLS με την Ατλάντα κόντρα στο Ορλάντο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics