Breaking News
09 Μαρτίου 2020

Με δύο χρυσά μετάλλια επέστρεψε από τα Σκόπια η Γρεβενιώτισα αθλήτρια του Σκι


Χλόη-Σοφία Βραβοσινού , σε αγώνες που έγιναν στο Mavrovo ski center της (Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ) με τη συμμετοχή συλλόγων από τα Βαλκάνια για παιδιά ηλικίας 8-10-12-14-και 16 χρονών.

Η Γρεβενιώτισα αθλήτρια αγωνίστηκε σε δύο διαφορετικά αγωνίσματα πρωί και απόγευμα (Giant Slalom ) κατακτώντας και στα δύο την πρώτη θέση, στην κατηγορία U12.
Επίσης στην κατηγορία U10 ο Ήθαν –Στέργιος Βραβοσινός , και στους δύο αγώνες κατέλαβε την έκτη θέση, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στους πρώτους του αγώνες.

Ο Χιονοδρομικός Σύλλογος ΑΤΛΑΣ συγχαίρει τα παιδιά για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους και τους εύχεται τα καλύτερα.
Δείτε περισσότερα στο
http://aetos-grevena.blogspot.com/2020/03/mavrovo-ski-center.html

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics