Breaking News
18 Φεβρουαρίου 2024

Πρεβολαράκη στο in.gr: «Είναι το 8ο Ευρωπαϊκό μετάλλιο, δεν τα λες και λίγα!»


Η Μαρία Πρεβολαράκη μίλησε για το νέο μετάλλιο και το μεγάλο στόχο που έχει η Μαρία και δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Δήμος Μπουλούκος

H Mεγάλη Κυρία της ελληνικής πάλης τα κατάφερε για μία ακόμη φορά και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης, το όγδοο στη συγκεκριμένη διοργάνωση που έχει κατακτήσει η Μαρία Πρεβολαράκη.

Το in.gr λίγο μετά τη νέα της επιτυχία, επικοινώνησε μαζί της στο Βουκουρέστι και μίλησε για το νέο μετάλλιο και το μεγάλο στόχο που έχει η Μαρία και δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Είναι το όγδοο Ευρωπαϊκό μετάλλιο Γυναικών που κατακτώ. Δεν τα λες και λίγα! Χαίρομαι που έχω μια σταθερή πορεία χρόνων με επιτυχίες στις μεγάλες διοργανώσεις και αυτό μας επιβεβαιώνει ότι κάναμε καλή δουλειά με τον προπονητή μου όλα αυτά τα χρόνια», λέει η Πρεβολαράκη που πήρε το χάλκινο πετυχαίνοντας μυθική ανατροπή. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 11-2, με το ρολόι να δείχνει 40″ πριν το τέλος, βρήκε τη δύναμη να γυρίσει τον αγώνα.

Με ατσάλινη θέληση και σε συνδυασμό το τεράστιο ταλέντο της νίκησε με πτώση τη Ρωσίδα αντίπαλο της και πανηγύρισε δεόντως το πιο παλικαρίσιο μετάλλιο της καριέρας της. «Είμαι αρκετά ευχαριστημένη με το μετάλλιο που κατάφερα να κατακτήσω στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στόχος μας δεν ήταν αυτοί οι αγώνες αλλά τα Προολυμπιακά τουρνουά τον Απρίλιο και το Μάιο καθώς ακόμη δεν έχω εξασφάλισει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος. Ήρθαμε εδώ για να αγωνιστούμε σε δυνατούς αγώνες πριν από τα Προολυμπιακά τουρνουά, να μελετήσουμε τις αντιπάλους αλλά και να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε για να είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση.»

Η Μαρία έχει κατακτήσει τα πάντα στην τεράστια καριέρα της. Οκτώ μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (4 ασημένια, 4 χάλκινα) , τρία χάλκινα σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ένα χρυσό σε Παγκόσμιο Κύπελλο και τρία χρυσά σε Μεσογειακούς Αγώνες.

Πλέον βάζει στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, που θα είναι οι τέταρτοι που θα πάρει μέρος, από το 2012 και μετά. «Στόχος μου είναι αρχικά να πάρω την πρόκριση κάτι που για λίγο μου ξέφυγε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα οπότε καλούμε τώρα να την διεκδικήσω μέσω των Προολυμπιακών τουρνουά. Αν το καταφέρω στόχος μου μετά θα είναι να απολαύσω τους αγώνες στο Παρίσι.»
in.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 17/02

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της ημέρας στην Α2 γυναικών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics