Breaking News
16 Μαΐου 2024

Ο Γκιώνης έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

 

Σήμερα, Τετάρτη (15/5) ο Παναγιώτης Γκιώνης έκανε το πρώτο βήμα προς τον μεγάλο στόχο της 6ης συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες του 9ου γκρουπ εξασφάλισε την είσοδο στο στάδιο 2 του Ευρωπαϊκού Προολυμπιακού τουρνουά, που διαξάγεται στο στο Σεράγεβο.

Περνάει ως 1ος μάλιστα, ό,τι και να γίνει στην αυριανή (16/05) 3η αγωνιστική του γκρουπ, κάτι που θεωρητικά τον ευνοεί για την κλήρωση του ταμπλό. Στον πρώτο του αγώνα επιβλήθηκε με 4-0 σετ του Τούρκου Γιγκένλερ και στον δεύτερο έκαμψε πολύ δύσκολα με 4-1 τον Βέλγο Νούτινκ.

 

Για τον Γιάννη Σγουρόπουλο η καθοριστική μέρα είναι η Πέμπτη. Στην πρεμιέρα του έχασε από το 1ο φαβορί, τον Ισπανό Ρόμπλες με 4-1 σετ και σε γκρουπ των 3ων τα δίνει όλα αύριο για να προκριθεί με τη 2η θέση στο στάδιο 2 του Προολυμπιακού. Θυμίζουμε ότι και για τις Κατερίνα Τόλιου, Ελισάβετ Τέρπου, που πάλεψαν πολύ σήμερα με τα φαβορί των ομίλων τους, κρίνεται την Πέμπτη το αν θα προχωρήσουν στο στάδιο 2.

Στην καθοριστική αυριανή μέρα των γκρουπ θα παίξει για τη 2η προνομιούχο θέση με τον Μολδαβό Βλάντισλαβ Ούρσου, ο οποίος νωρίτερα επίσης έχασε από τον Ρόμπλες με 4-2 σετ. Ο Ούρσου είναι Νο 27 του τουρνουά. Το ματς αρχίζει στις 13:50 και γίνεται στο τραπέζι 1.

Ο Γκιώνης των πέντε ολυμπιακών συμμετοχών και των τριών προκρίσεων από Προολυμπιακά τουρνουά (στο τωρινό είναι νούμερο 9) δείχνει και στην πρωτεύουσα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης ότι εκτός από την τεράστια αγωνιστική ποιότητα μπορεί να εκμεταλλευτεί και την εμπειρία του.

Συνεπώς την Πέμπτη Γιγκένλερ και Νούτινκ αναμετρώνται για τους 5 βαθμούς και τη 2η προνομιούχο θέση. Ο Γκιώνης και θύμα έκπληξης να πέσει από τον Γκίλεν θα τελειώσει με 5 βαθμούς και θα ευνοηθεί στην ισοβαθμία λόγω των σημερινών αποτελεσμάτων του.
sdna.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 15/05

 

 

 

 

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία πρόσθεσε την Παναγιώτα Λύτρα στο World Class Gymnast

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics