Breaking News
31 Ιουλίου 2017

Με νικήτρια τη Γιουβέντους στην διαδικασία των πέναλτι ολοκληρώθηκε το τελευταίο παιχνίδι για το τουρνουά "International Champions Cup" στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η «βέκια σινιόρα» αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Ρόμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα που έλαβε χώρα στο Φόξμπορο της Μασαχουσέτης, ωστόσο οι πρωταθλητές Ιταλίας επικράτησαν 5-4 στα πέναλτι.

Οι «μπιανκονέρι» προηγήθηκαν με τον Μάντζουκιτς στο 29΄, ενώ οι «τζαλορόσι» ισοφάρισαν με τον Τζέκο στο 74΄, σκορ που δεν άλλαξε έως τη συμπλήρωση των 90 λεπτών. Έτσι, η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου η πρώτη άστοχη εκτέλεση της Ρόμα έκανε την διαφορά. Ο Πινσόλιο απέκρουσε την εκτέλεση του Τουμινέλο, την ώρα που οι παίκτες της «Γιούβε» ήταν αλάνθαστοι από την «άσπρη βούλα» και πήραν τη νίκη, έστω και σε φιλικό επίπεδο.
amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics