Breaking News
21 Αυγούστου 2020

Η διεθνής πολίστρια Βάσω Πλευρίτου υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

 

Μετά από τις αδελφές της Μαργαρίτα και Ελευθερία και η Βάσω Πλευρίτου ανανέωσε για δυο χρόνια την συνεργασία της με την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βάσω Πλευρίτου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του Συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Βάσω Πλευρίτου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που μετά από 9 χρόνια ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό. Ο στόχος μας όπως κάθε χρονιά είναι να διατηρήσουμε την ομάδα στην κορυφή. Εύχομαι η επόμενη σεζόν να κυλήσει ομαλά και να έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε ξανά μπροστά στον κόσμο μας».
gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics