Breaking News
23 Αυγούστου 2020

Μια εξαιρετική επιτυχία πέτυχε ο Αναστάσης Γκαρίπης στη δύσκολη περίοδο που βιώνει ο αθλητισμός εξαιτίας του κορονοϊού, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Laser 4.7 Youth U18!

 

Ο νεαρός αθλητής του Ο.Φ.Θ., Αναστάσης Γκαρίπης κέρδισε το χρυσό μετάλλιο overall στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεότητας Laser 4.7 U18 την Παρασκευή το απόγευμα 21 Αυγούστου.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 107 αθλητές μεταξύ των οποίων και 11 Έλληνες ιστιοπλόοι, που είχαν πολύ καλά πλασαρίσματα. Την επόμενη καλύτερη θέση -4η στην κατηγορία U18 -κατέκτησε ο Ιάσων Κεφαλλονίτης του Ν.Ο. Καλαμακίου, ενώ στην κατηγορία U16 ο Ιάσων Βαλιάδης του Ν.Ο. Βουλιαγμένης τερμάτισε 10ος.

Παράλληλα στις νεάνιδες συμμετείχαν 78 αθλήτριες μεταξύ των οποίων 8 Ελληνίδες. Την καλύτερη θέση κέρδισε η αθλήτρια του Ν.Ο.Π. Φαλήρου Αικατερίνη Δρακοπούλου που τερμάτισε 15η στην κατηγορία U18.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα εδώ.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics