Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2020

Οι Royal Challengers Bangalore (RCB) επέλεξαν τον Άνταμ Ζάμπα ως αντικαταστάτη του επίσης Αυστραλού Κέιν Ρίτσαρντσον για τη φετινή σεζόν με τον fast bowler να γυρίζει σπίτι για τη γέννηση του πρώτου του παιδιού


Γιώργος Αυγερινάκης  
Ο Ζάμπα, ο οποίος προηγουμένως είχε αγωνιστεί με τους Rising Pune Supergiant, μία ομάδα που δεν υφίσταται πλέον, στο Twenty20, θα παρέχει κάλυψη στον Ινδό spinner Γιουζβέντρα Τσαχάλ.

«Είμαστε απογοητευμένοι που δεν θα έχουμε τις ικανότητες του Κέιν μαζί μας σε αυτή την IPL, καθώς ήταν σίγουρα στην κορυφαία κατάσταση», είπε ο διευθυντής των RCB, Μάικ Χέσον. «Όταν μάθαμε ότι ο Κέιν και η Νίκι θα γίνουν γονείς κατά τη διάρκεια της IPL, ενθουσιαστήκαμε από την είδηση και στηρίζουμε απόλυτα την απόφασή του να είναι εκεί στη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Κοιτάζοντας την ομάδα μας για τις συνθήκες που επικρατούν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είδαμε την ευκαιρία να φέρουμε έναν ακόμη ποιοτικό leg spinner όπως ο Ζάμπα για να παρέχει κάλυψη στον Τσαχάλ και να μας δώσει τις επιπλέον επιλογές αν οι συνθήκες αρμόζουν όπως αναμένουμε».

Ο Ρίτσαρντσον είχε δηλωθεί στην αποστολή της Αυστραλίας για την περιοδεία στην Αγγλία που αρχίζει στις τέσσερις Σεπτεμβρίου.
cricket.sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics