Breaking News
03 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε εύκολα με 3-0 σετ τον Μαξίμ Κρέσι και πήρε την πρόκριση για τους “32” του US Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Μπιόρνα Τσόριτς.

Ο Έλληνας τενίστας χρειάστηκε δυο ώρες και 23 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του 23χρονο Αμερικανού. Ο Τσιτσιπάς πήρε τα τρία σε με 7-6, 6-3 και 6-4. Από την άλλη πλευρά, ο Τσόριτς νίκησε 3-1 σετ (7-5, 4-6, 6-7, 6-3) τον Χουάν Λοντέρο. 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας τενίστας δήλωσε: “Η εμπειρία μου να αγωνιστώ σε αυτό το στάδιο για πρώτη φορά ήταν η καλύτερη. Θα ήταν καλύτερη με φιλάθλους. Αλλά η πρώτη ματιά, η πρώτη γεύση από το στάδιο ήταν εξαιρετική για εμένα. Είχα δυσκολίες για να γυρίσω το σερίβς του. Το παιχνίδι του δεν είναι προβλέψιμο. Έχει πολύ καλό σερβίς. Δε χρειάζεται να παίζει συχνά απέναντι σε τέτοιους παίκτες. Πρέπει να προσαρμόζεσαι”

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics