Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2020

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έκαναν εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στο Χιούστον, το οποίο νίκησαν εύκολα με 119-96 στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς, έκαναν το 4-1 στις αναμετρήσεις με τους Ρόκετς και προκρίθηκαν στον τελικό της δυτικής περιφέρειας, όπου περιμένουν το νικητή του ζευγαριού Κλίπερς-Νάγγετς (3-2 οι Κλίπερς).

 

Κορυφαίος των Λέικερς ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 29 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Κάιλ Κούζμα μέτρησε 17 πόντους, ο Μαρκίφ Μόρις 16 και ο Άντονι Ντέιβις 13 πόντους και 11 ριμπάουντ. 

Για τους Ρόκετς, ο Τζέιμς Χάρντεν τελείωσε με 30 πόντους και ο Τζεφ Γκριν πρόσθεσε 13, με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ να μένει στα «ρηχά», έχοντας 10 πόντους με κακό ποσοστό (4/13 σουτ).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics